K KHaRooN0 80+ Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 332 Dahası Reaksiyon skoru 62 İsim Emirhan Batmaz 26 Ağustos 2023 #1 merhabalar yeni mouse aldım msı dragon center dan ayarlarına baktım ama başka bir şey yapmadığım halde ekran bazen kendi kendine pembe oluyor nasıl düzeltirim acaba
merhabalar yeni mouse aldım msı dragon center dan ayarlarına baktım ama başka bir şey yapmadığım halde ekran bazen kendi kendine pembe oluyor nasıl düzeltirim acaba
Emre_kymk 80+ Silver Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2,703 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,250 Konum Balıkesir/Türkiye İsim Ali Emre Kaymak İlgilendiği Kategoriler bilgisayar, oyun Instagram emrekymk_10 26 Ağustos 2023 #2 mouse takıcam derken görüntü kablosunu oynatmış olabilir misin ?
Pycoue 80+ Silver Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 2,280 Dahası Reaksiyon skoru 845 İsim Ben bilmem abdullah dayi bilir İlgilendiği Kategoriler Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum 26 Ağustos 2023 #3 Cok Supheli ..
K KHaRooN0 80+ Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 332 Dahası Reaksiyon skoru 62 İsim Emirhan Batmaz 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Emre_kymk yazmış: mouse takıcam derken görüntü kablosunu oynatmış olabilir misin ? Devamı için tıklayın... kontrol ettim çıkartıp tekrar taktım yine olacak mı takip edeceğim teşekkürler
Emre_kymk yazmış: mouse takıcam derken görüntü kablosunu oynatmış olabilir misin ? Devamı için tıklayın... kontrol ettim çıkartıp tekrar taktım yine olacak mı takip edeceğim teşekkürler