Neler Yeni

MSI Dragon Center'den Driver Güncellemesi Yapmak Mantıklı Mı?

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Arkadaşlar MSI Dragon Center'e giriş yaptığımda bazı driverlerin güncellemesi olduğunu fark ettim. Forumlarda gördüğüm kadarıyla genel olarak elle güncellemek ve Windows Update dışında driver güncellemesi yapmak hatalara sebep oluyormuş. MSI Dragon Center üzerinden güncelleme yapsam bir problem çıkar mı? "Chipset Drivers" ve "Intel WIFI Drivers" bu 2 sini güncellemek istiyorum.
1636902518326.png

Eğer Dragon Center üzerinden driver yüklemesi ve güncellemesi yapmak problem çıkarmıyorsa ekranda görünen hangi driverleri indirmeliyim?

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
Zaten anakart sitesinde olan driverları veriyor. Gpu Cpu ve Chipset driverları genel olarak geriden geliyor olabilir ama diğer driverları anakart sağlıyor zaten. Ses Lan driverı falan.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten anakart sitesinde olan driverları veriyor. Gpu Cpu ve Chipset driverları genel olarak geriden geliyor olabilir ama diğer driverları anakart sağlıyor zaten. Ses Lan driverı falan.
Yani mantıklı, güncellenir diyorsunuz değil mi?

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim driverları kendi sitelerinden güncelleyin eski olabilirler msi da kalanları güncellesin msi.
GPU'yu AMD Radeon Software üzerinden güncelliyorum. CPU Chipset driverini de kendi sitesi üzerinden güncelleme kararı aldım. Öncelikle şu an kurulu Chipset driverini kaldırmama gerek yok değil mi? Yenisini indirsem zaten o eskisini kaldırıyor? Bir de CPU güncellemek diye bir şey yok diye biliyorum.

Top Bottom