OguzKR 80+ Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 118 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Oğuz Kara 23 Nisan 2024 #1 Merhaba benim MSI RX 570 ekran kartım var Ben buna AMD radeon mu yoksa Nvidia mı kurmam lazım
CRØXY 80+ Silver Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 2,700 Dahası Reaksiyon skoru 1,716 Konum İstanbul/Bağcılar İsim Muhammet Çağrı 23 Nisan 2024 #2 amd radeon kurmalısın.
OguzKR 80+ Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 118 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Oğuz Kara 23 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 CRØXY yazmış: amd radeon kurmalısın. Devamı için tıklayın... Bir arkadaşımla bana böyle demişti emin olmak istedim Yanlış yapmayalım sonra
CRØXY yazmış: amd radeon kurmalısın. Devamı için tıklayın... Bir arkadaşımla bana böyle demişti emin olmak istedim Yanlış yapmayalım sonra
CRØXY 80+ Silver Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 2,700 Dahası Reaksiyon skoru 1,716 Konum İstanbul/Bağcılar İsim Muhammet Çağrı 23 Nisan 2024 #4 OguzKR yazmış: Bir arkadaşımla bana böyle demişti emin olmak istedim Yanlış olmasın Devamı için tıklayın... estağfurullah.
OguzKR yazmış: Bir arkadaşımla bana böyle demişti emin olmak istedim Yanlış olmasın Devamı için tıklayın... estağfurullah.
OguzKR 80+ Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 118 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Oğuz Kara 23 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 CRØXY yazmış: estağfurullah. Devamı için tıklayın... Konudan alakasız ama birsey sorucam bulamadim hic bir yerde amd de anti lag olayını sormak için hangi konuyu acmaliyim
CRØXY yazmış: estağfurullah. Devamı için tıklayın... Konudan alakasız ama birsey sorucam bulamadim hic bir yerde amd de anti lag olayını sormak için hangi konuyu acmaliyim
$ilent 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 25,430 En İyi Cevap 2 23 Nisan 2024 #6 OguzKR yazmış: Konudan alakasız ama birsey sorucam bulamadim hic bir yerde amd de anti lag olayını sormak için hangi konuyu acmaliyim Devamı için tıklayın... Destekleyen bazı oyunlarda aktif ediyorsun onu bildiğim. Gecikme düşürmek için.
OguzKR yazmış: Konudan alakasız ama birsey sorucam bulamadim hic bir yerde amd de anti lag olayını sormak için hangi konuyu acmaliyim Devamı için tıklayın... Destekleyen bazı oyunlarda aktif ediyorsun onu bildiğim. Gecikme düşürmek için.
OguzKR 80+ Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 118 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Oğuz Kara 23 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 $ilent yazmış: Destekleyen bazı oyunlarda aktif ediyorsun onu bildiğim. Gecikme düşürmek için. Devamı için tıklayın... Galiba cs2 de onu açınca ban yiyormuşsun onu düzelttiler mi Yoksa kapatmam gerekiyor mu acaba
$ilent yazmış: Destekleyen bazı oyunlarda aktif ediyorsun onu bildiğim. Gecikme düşürmek için. Devamı için tıklayın... Galiba cs2 de onu açınca ban yiyormuşsun onu düzelttiler mi Yoksa kapatmam gerekiyor mu acaba