Msi Force GC 30 alınır mı?

İsmail_68

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
630
Soru başlıkta.Uzun ömürlü ve kaliteli bir gamepad arıyorum 450-500 liralık bütçemle bu gamepadi buldum sizce alınır mı? Kronik sorunu var diyenler var uzun süredir kullanıp tecrübelerini paylaşabilecek var mı? (PC için kullanacağım)

Son düzenleme:
Soru başlıkta.Uzun ömürlü ve kaliteli bir gamepad arıyorum 450-500 liralık bütçemle bu gamepadi buldum sizce alınır mı? Kronik sorunu var diyenler var uzun süredir kullanıp tecrübelerini paylaşabilecek var mı? (PC için kullanacağım)
Sol analogda ileri geri sıkıntıları varmış. Gamesir G4s bu modeli çok öneriyorlar

technopat sosyalde biri memnundu sorun yaşamamıştı ama bu demek değilki herkes yaşamicak f710 gibi kopma sorunu yaşayan var yaşamayan var
Bende bundan dolayı emin olamıyorum.Memnun olanlar da var sorunla karşılaşanlar da.

Alınmaz sorunlu.

İsmail bu kadar bekleyeceğine Aliexpressten T4 Pro veya G4 Pro veya eski Monster Gamepad ini sipariş etsen çoktan gelmişti ve kullanıyor olurdun :(

İsmail bu kadar bekleyeceğine Aliexpressten T4 Pro veya G4 Pro veya eski Monster Gamepad ini sipariş etsen çoktan gelmişti ve kullanıyor olurdun :(
Bi acelem yok sadece kaliteli ve uzun ömürlü bir şey almak istiyorum.

Geri