Msi g241 ışık sızması?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba ips monitör de ışık sızması olduğunu biliyordum ama az önce gözüme takıldı görsel ekliyorum ben gözümle bu kadar görmüyorum bu ara fotoğrafta baya çıkıyor ayrıca odam güneş almıyor sabah akşam karanlık tavsiyeniz varmıdır dediğim gibi gözümle bu kadar fazla görünmüyor.

Ekler

• IMG_20201127_212224.jpg
    IMG_20201127_212224.jpg
    698.3 KB · Hit: 102
Merhaba ips monitör de ışık sızması olduğunu biliyordum ama az önce gözüme takıldı görsel ekliyorum ben gözümle bu kadar görmüyorum bu ara fotoğrafta baya çıkıyor ayrıca odam güneş almıyor sabah akşam karanlık tavsiyeniz varmıdır dediğim gibi gözümle bu kadar fazla görünmüyor.
Aoc 24g2u modelindede ışık sızması var İPS panel olduğu için normal bilgisayar sadece açılırken 1 süre görüyoruz bu ışığı daha sonra olmuyor zaten .

Aoc 24g2u modelindede ışık sızması var İPS panel olduğu için normal bilgisayar sadece açılırken 1 süre görüyoruz bu ışığı daha sonra olmuyor zaten .
Evet bende monitörü açıp kapattım ordan gördüm sol altta sağ üstte var fotoğraf çekince ekrana yayılıyor gözümle görmüyorum.

Normal gibi duruyor ya da ben korum

Gayet normal hocam. Hatta genele göre iyi bile diyebiliriz. Çok daha fazla ışık sızması olan monitörler var.
Zaten dediğiniz gibi fotoğrafta bu kadarsa, gerçekte olan daha azdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,305
Üyeler
188,916
Son üye
scoutt
Geri