- Konu Sahibi Konu Sahibi
asus tuf vg249ql3a modeli nasil hocam?14 gün içinde herturlu iade edebilirsin ışık sızması var diyip iade edersin en kötü.
asus tuf vg249ql3a modeli nasil hocam?14 gün içinde herturlu iade edebilirsin ışık sızması var diyip iade edersin en kötü.
Bildiğim kadar tuf panellerde ghosting sorunu var ne kadar doğrudur tartışılır tüm modellerdemi var bilmiyorum araştırmak lazım onun dışında güzel bir monitör başlıkta sorduğunuz monitörde güzel bir model fakat bu fiyata değmez 5bin civarında olsa g2412f önerirdim fakat bu fiyatları haketmez.asus tuf vg249ql3a modeli nasil hocam?
vg249ql3a vatanda oldugu icin testini yaptirabilirim orda ondan guzle geldi gozume.Bildiğim kadar tuf panellerde ghosting sorunu var ne kadar doğrudur tartışılır tüm modellerdemi var bilmiyorum araştırmak lazım onun dışında güzel bir monitör başlıkta sorduğunuz monitörde güzel bir model fakat bu fiyata değmez 5bin civarında olsa g2412f önerirdim fakat bu fiyatları haketmez.
Tercih sizin hocam ben olsam şuan almazdım MSI g2412f geçen ay 3600e satıldı şuan 6000 birçoğu öyle.vg249ql3a vatanda oldugu icin testini yaptirabilirim orda ondan guzle geldi gozume.
2 Hafta önce 3800e mag 256f alacaktım zaten ama gittiğim 2 mağazada da stoklar o gün bitmişti ve fiyati şuan 6500. Şuan alıyor olsaydınız ne alırdınız hocam?Tercih sizin hocam ben olsam şuan almazdım MSI g2412f geçen ay 3600e satıldı şuan 6000 birçoğu öyle.
Hocam mag256f standını hiç beğenmedim bir modeldi kullandım ve ekranı kusurlu gelmişti konusu açtım 50den fazla ölü piksel vesayre vardı beyaz rengi mavi gösteriyor falan herneyse onun dışında mouse cevirirken masan hafif sallanıyor olsa bile monitör titriyordu MSI g2412 ve g2422 modellerinide kullandım hiçbirinde sorun yaşamadım genel olarak bu bütçedeki tüm monitörler benzer özelliklerde geliyor zaten şuandada aktif olarak msi g2412f modelini kullanıyorum düz modelden farkı 2024 sürümü olarak düşünün paneli daha kaliteli g2412 2422 ve g2412f öneririm.2 Hafta önce 3800e mag 256f alacaktım zaten ama gittiğim 2 mağazada da stoklar o gün bitmişti ve fiyati şuan 6500. Şuan alıyor olsaydınız ne alırdınız hocam?
Evet 256f’in standının dandik olduğunu biliyordum ama monitor kolu alacaktım zaten. Şimdilik almayacağım gibi hocam g2412f daha 3 hafta once 4000ken şuan 5700 olmuş kaçırmışım indirimleri. Yinede teşşekürler hocam.Hocam mag256f standını hiç beğenmedim bir modeldi kullandım ve ekranı kusurlu gelmişti konusu açtım 50den fazla ölü piksel vesayre vardı beyaz rengi mavi gösteriyor falan herneyse onun dışında mouse cevirirken masan hafif sallanıyor olsa bile monitör titriyordu MSI g2412 ve g2422 modellerinide kullandım hiçbirinde sorun yaşamadım genel olarak bu bütçedeki tüm monitörler benzer özelliklerde geliyor zaten şuandada aktif olarak msi g2412f modelini kullanıyorum düz modelden farkı 2024 sürümü olarak düşünün paneli daha kaliteli g2412 2422 ve g2412f öneririm.
Şuan en iyisi Philips monitör olacaktır videodaki 27inch olanının incelemesiEvet 256f’in standının dandik olduğunu biliyordum ama monitor kolu alacaktım zaten. Şimdilik almayacağım gibi hocam g2412f daha 3 hafta once 4000ken şuan 5700 olmuş kaçırmışım indirimleri. Yinede teşşekürler hocam.
Şuan en iyisi Philips monitör olacaktır videodaki 27inch olanının incelemesi
Philips iyi gozukuyor ama yinede indirim bekleyeceğim. Asus modeline bakmıştım ama yapay 8 bit ve 250 nit olduğundan vazgeçmiştim.Şuan en iyisi Philips monitör olacaktır videodaki 27inch olanının incelemesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunada bak derim zamanının en iyisi hala alınırASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekranwww.gaming.gen.tr
sistemim 2k için biraz yetersiz hocam.Philips evnia IPS olan modellerini öneririm
Diğer önerilen monitörler hiç bakma bile fiyatını hak etmiyor. Üzerine az daha ekle 2k monitör al yani
Philips evnia 1080p modellerini almanı öneririm. Kesinlikle panel konusunda MSI, LG, Lenovo(IPS olmayan) modellerin üzerinde kaliteli kalır.sistemim 2k için biraz yetersiz hocam.
philipsin incelemesi olmadigi icin tedirginim almaya.Philips evnia 1080p modellerini almanı öneririm. Kesinlikle panel konusunda MSI, LG, Lenovo(IPS olmayan) modellerin üzerinde kaliteli kalır.