NVIDIAMDINTEL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,815
Donanım arşiv inceleme videosu vardı bı bakmanı öneririm. (Yanlış hatırlamıyorsam)philipsin incelemesi olmadigi icin tedirginim almaya.
Donanım arşiv inceleme videosu vardı bı bakmanı öneririm. (Yanlış hatırlamıyorsam)philipsin incelemesi olmadigi icin tedirginim almaya.
280hz modelini inceliyor o ve şuan o model stoklarda yok sanirim.Donanım arşiv inceleme videosu vardı bı bakmanı öneririm. (Yanlış hatırlamıyorsam)
philips pivot mu yoksa sadece asansör müLG UltraGear 24GS60F-B 24 inç 180 Hz 5.400 tl satıcı amazon
Philips Evnia 24M2N3200A 23,8″ 180Hz 5000 tl satıcı incehesap
Ben de MSI g244f e2 de var LG 24gs65f-b de var, Lenovo Legion 25i30 , ViewSonic 2428j de var şuan280hz modelini inceliyor o ve şuan o model stoklarda yok sanirim.
Merhabalar hocam mag 256f yeniden indirimde almali miyim?Şuan en iyisi Philips monitör olacaktır videodaki 27inch olanının incelemesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunada bak derim zamanının en iyisi hala alınır![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
Hocam ayak vesayre alacaksanız alın ben aldım kusurlu geldi size öyle gelecek diye bir şey yok.Merhabalar hocam mag 256f yeniden indirimde almali miyim?
hocamHocam ayak vesayre alacaksanız alın ben aldım kusurlu geldi size öyle gelecek diye bir şey yok.
msi mag 256f alin bence indirimde şuan.hocam
Asus TUF Gaming VG249QL3A alınır mı sizce
6.5k pek indirimde değil gibimsi mag 256f alin bence indirimde şuan.
itopyada 4.300.6.5k pek indirimde değil gibi
6.5k pek indirimde değil gibi
evet şimd gördüm hocam ghosting sorunu var mı ve asus gibi sürekli ölü piksel çıkar mıitopyada 4.300.
Bu şans işi hocam bende direk panel kusurlu geldi forumda alan kimse sorun yaşamamış bunun dışında Asus tuf panellerde genel olarak ghosting sorunu olduğunu biliyorum.evet şimd gördüm hocam ghosting sorunu var mı ve asus gibi sürekli ölü piksel çıkar mı