- Bütçe
- 8000
MSI G272QPF E2 model 2K 180 monitör siparişim geldi. Test sonuçlarını paylaşıyorum:
Not: Monitörü ilk açtığımda çok nemliydi, parmağımla dokunduğumda bile ıslak hissediyordum.
Işık sızması ve ghosting muhabbetlerinden çok anlamıyorum ama monitörü ilk açtığımda kenarlardan dışarı ışık yayıyordu.
Yardımcı olur musunuz arkadaşlar sizce ne yapmalıyım? Başka hangi testleri yapmalıyım?
Monitör, kablo ve ekran kartlarını değiştirdiğim halde display/hdmi sinyal yok hatası tekrar alıyorum.
Sorunun anakart ya da BIOS'tan kaynaklandığını düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
PC'yi açtığımda monitör sinyal yok deyip kapanıyor bir sonra anca açılıyor. Aynı durum ASUS monitör'de de vardı.
Tamamen karanlık ortamda telefon kamerası ile çektim. Sizce hangi ayarlarda ve modda kullanmalıyım?
Son olarak , satıcı amazon olduğu için stokta olmadığı zaman sadece iade edebiliyorum.. Asus'u 7800 , MSI'ı 8300. Böyle böyle artıyor..
Asus VG27AQ3A iade edilen monitörün test sonuçları ile karşılaştırır mısınız ?
forum.donanimarsivi.com
Not: Monitörü ilk açtığımda çok nemliydi, parmağımla dokunduğumda bile ıslak hissediyordum.
Işık sızması ve ghosting muhabbetlerinden çok anlamıyorum ama monitörü ilk açtığımda kenarlardan dışarı ışık yayıyordu.
Yardımcı olur musunuz arkadaşlar sizce ne yapmalıyım? Başka hangi testleri yapmalıyım?
Monitör, kablo ve ekran kartlarını değiştirdiğim halde display/hdmi sinyal yok hatası tekrar alıyorum.
Sorunun anakart ya da BIOS'tan kaynaklandığını düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
PC'yi açtığımda monitör sinyal yok deyip kapanıyor bir sonra anca açılıyor. Aynı durum ASUS monitör'de de vardı.
Tamamen karanlık ortamda telefon kamerası ile çektim. Sizce hangi ayarlarda ve modda kullanmalıyım?
Son olarak , satıcı amazon olduğu için stokta olmadığı zaman sadece iade edebiliyorum.. Asus'u 7800 , MSI'ı 8300. Böyle böyle artıyor..
Asus VG27AQ3A iade edilen monitörün test sonuçları ile karşılaştırır mısınız ?
Yardım - Ghosting var mı ? İade için son gün , yardımcı olur musunuz ?
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.Amazondan Asus tuf gaming VG27AQ3A 2K 180hz monitör aldım. Pc'yi her açtığımda display/hdmi sinyal yok diyor bekletiyor , 40 saniye sonra açılıyor. İlk kullandığımda ise DP kablosunda temazsızlık vardı , yeni kablo aldım şu an temazsızlık yok fakat...
![forum.donanimarsivi.com](https://donanimarsivi.com/forum/DA32x32.png)
Ekler
-
MSI IŞIK SIZMASI 1.jpg74.5 KB · Hit: 45
-
MSI IŞIK SIZMASI 11.jpg78.6 KB · Hit: 44
-
MSI IŞIK SIZMASI 111.jpg118.4 KB · Hit: 39
-
MSI IŞIK SIZMASI 1111.jpg78.2 KB · Hit: 38
-
MSI IŞIK SIZMASI 1123.jpg73.2 KB · Hit: 38
-