Neler Yeni

🔥İndirim MSI G272QPF WQHD 2K IPS 170Hz Monitör 7500 TL

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
bu konuda paylaşan arkadaşın attıgından aldımda satıcıyı bulamadım

alan biri deneyimini yazarsa sevinirim herkesdemii böyle yoksa hatalımı anlayamadım
Bugün bende sipariş verdim hocam. Gelince deneyimlerimi yazarım. N11 Hepsiburada gibi yerlerden kaldırmışlar sadece sepetist'in kendi sitesinde var fiyat 7699 olmuş. Yinede fiyat/performans olarak mantıklı geldiği için sipariş ettim. 27" 2K daha güzel bir monitör bulamadım bu paraya.

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
Bugün bende sipariş verdim hocam. Gelince deneyimlerimi yazarım. N11 Hepsiburada gibi yerlerden kaldırmışlar sadece sepetist'in kendi sitesinde var fiyat 7699 olmuş. Yinede fiyat/performans olarak mantıklı geldiği için sipariş ettim. 27" 2K daha güzel bir monitör bulamadım bu paraya.

sorunu çözdüm monitör ayarlarındanmış ayarlardan ayarları sıfırla yaptım ovallik düzeldi sanırım filim modu felan vardı o modlardan birinde kalmış anladıgım kadarıyla

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
sorunu çözdüm monitör ayarlarındanmış ayarlardan ayarları sıfırla yaptım ovallik düzeldi sanırım filim modu felan vardı o modlardan birinde kalmış anladıgım kadarıyla
Sorunun donanımsal olmaması gayet iyi. Ölü piksel vs çıktı mı monitörde ?

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
Sorunun donanımsal olmaması gayet iyi. Ölü piksel vs çıktı mı monitörde ?

hayır tüm testleri yaptım herhangi bir sorun göremedim bi ekran yamuktu onuda ayarlardan sıfırladım düzeldi biraz ayarları kurcaladım ama cokta kurcalamak istemiyorum güzel ayarlanabilir modları var kişiye özel gayet kullanışlı oluyor

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
En temel fark renk gamutunda. Adobe RGB, Rec.2020, DCI-P3, sRGB gibi belirttigimiz seyler yani. G274QPF-QD bu yonden cok iyi bir monitor G272QPF'ye kiyasla. Konuda soranlar olmus ikisi arasindaki farki. Onlar icin yazdim.

G274QPF-QD zaten MAG274QRF-QD'nin ufak tefek degisiklikler yapilip tekrar piyasaya surulen versiyonu.

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
1 ölü piksel normal midir bu monitörler için? 1 ölü piksel 1 tane de parlak piksel çıktı.

İade etmedim kullanıyorum şuan. İade etmeli miyim?
Sonra gelen monitörde yine ölü piksel problemi olur vs diye korkuyorum.

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
1 ölü piksel normal midir bu monitörler için? 1 ölü piksel 1 tane de parlak piksel çıktı.

İade etmedim kullanıyorum şuan. İade etmeli miyim?
Sonra gelen monitörde yine ölü piksel problemi olur vs diye korkuyorum.
Hocam bendede bunun QD versiyonu var 1 adet renkli ölü piksel çıktı 2k 4k monitörlerde cok sık rastlanıyor bende kararsızım o zahmete girmek istemiyorum en kötü çoğalırsa Msi 5 piksel ve üstüne garanti hizmeti veriyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Rova

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
Hocam bendede bunun QD versiyonu var 1 adet renkli ölü piksel çıktı 2k 4k monitörlerde cok sık rastlanıyor bende kararsızım o zahmete girmek istemiyorum en kötü çoğalırsa Msi 5 piksel ve üstüne garanti hizmeti veriyor
Ciddi misiniz hocam? 2 yıllık garanti kapsamında mı bu? 5 piksele kadar çoğalırsa değişim yapıyorlar mı? (Çoğalması gibi durumlarda)

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
Ciddi misiniz hocam? 2 yıllık garanti kapsamında mı bu? 5 piksele kadar çoğalırsa değişim yapıyorlar mı? (Çoğalması gibi durumlarda)
tabii ki hocam garanti niye var o zaman ben bugün Msi ile görüştüm bana öyle söylediler iade etmek istemiyorum sonuçta bu ürünüde bir başkası alacak şunuda net öğrendim 1 ölü piksel bile ayıplı ürüne giriyor thh ye başvurursan değişim ve iade alıyorsun o yüzden kafam biraz rahat çok rahatsız ederse thhye başvururum diyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Rova

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
tabii ki hocam garanti niye var o zaman ben bugün Msi ile görüştüm bana öyle söylediler iade etmek istemiyorum sonuçta bu ürünüde bir başkası alacak şunuda net öğrendim 1 ölü piksel bile ayıplı ürüne giriyor thh ye başvurursan değişim ve iade alıyorsun o yüzden kafam biraz rahat çok rahatsız ederse thhye başvururum diyorum

Evet iade talep etsek 3'e 5'e bakmadan almak zorundalar. 5 piksel e kadar büyüme olursa iade garantisi varsa benim de kafam biraz olsun rahatladı. 2 yıl boyunca geçerlidir bu. Tamam o zaman hayırlı olsun hocam güle güle kullanın siz de MSI Monitörünüzü :)

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Çağdaş Alkan
Memnun musunuz monitör den genel olarak, renkler nasıl

Top Bottom