Öneri MSI G274QPF E2 mi yoksa Lenovo Legion R27qe mı almak daha mantıklı?

frentra

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
11.000
bu 2 mönitör arasında kaldım. Hangisini almak daha mantıklı.
Dizi film izlemek ve hikayeli oyun oynamak için alacağım bütçe maks11k olacak şekilde bunların yerine daha iyi öneriniz var ise önerebilirsiniz

bu 2 mönitör arasında kaldım. Hangisini almak daha mantıklı.
Dizi film izlemek ve hikayeli oyun oynamak için alacağım bütçe maks11k olacak şekilde bunların yerine daha iyi öneriniz var ise önerebilirsiniz
MSI G274QPF E2 iyi bir monitör. Amazon Depo indirimlerinden hafif kusurlu şekilde satın aldım. Yaklaşık 2 haftadır ikinci monitör olarak kullanıyorum. Renkler, parlaklık, görüntü vs. her şey gayet iyi diyebilirim.

Bir de aynı seriden G274QPX diye bir modeli var. Herkes tarafından fazlaca övülen bir monitör. Sıfırını bulmak zor sanırım ama o da fazlasıyla iyi bir monitör diyorlar.

Alternatif olarak

Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör

Bunu önerebilirim. Ama bunun da dezavantajı kasasının beyaz olması. Fiyatına göre sunduğu özellikler üsttekilerden daha iyi diyebilirim.

İhtiyacım olsa çekmiştim

Bir de bu monitörü önerenler oluyordu hocam. Aralarında şahsen devasa farklar olduğunu düşünmüyorum. (Beyaz Philips ile)
Hangisi hoşunuza gidiyorsa tercihte de bulunabilirsiniz.

Bir de bu monitörü önerenler oluyordu hocam. Aralarında şahsen devasa farklar olduğunu düşünmüyorum. (Beyaz Philips ile)
Hangisi hoşunuza gidiyorsa tercihte de bulunabilirsiniz.
buna bakmıştım.8 bit renk derinliği olduğu için vazgeçmiştim. önerdiğin philips iyi gibi onu alabilirim

Geri