Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI G274QPF E2 mi yoksa Samsung Odyssey G5 G50D QHD mi?

KYSAKU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan
merhabalar bu iki monitorun birbirine cok yakin ozellikleri var fakat aradaki fiyat farki 2 bin lira. Sizce bu fiyat farkina deger mi? sadece oyun icin degil fotoshop adobe vs. de ogrenmek istiyorum.

1. https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-g5-g50d-27-inch-180hz-ips-qhd-ls27dg502euxuf/
2.

3.

Son düzenleme:

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan

KYSAKU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan amazonda Philips stoğa girmişken kaçırma bence.

(Eğer illa ikisi arasında alacaksan Samsung G5 önerilmiyor.)
Philips monitör alınır mı ki? Epeyde Philipsi ve Msi monitörleri karşılaştırdım. İkisinin de birbirlerini geçtiği yerler var. anlamadım hangisi daha iyidir bu arada Msı da amazonda indirime girmiş aralarinda 200 300 TL fark var. Dedigim gibi %80 oyun %20 fotoshop adobe vs ogrenicem hangisi bana uyar?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet
Philips monitör alınır mı ki? Epeyde Philipsi ve Msi monitörleri karşılaştırdım. İkisinin de birbirlerini geçtiği yerler var. anlamadım hangisi daha iyidir bu arada Msı da amazonda indirime girmiş aralarinda 200 300 TL fark var. Dedigim gibi %80 oyun %20 fotoshop adobe vs ogrenicem hangisi bana uyar?
Bu konuyu okuyabilirsin. Monitörleri epeyde karşılaştırmak pek fikir vermez hangisi iyi hangisi kötü.

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yasin V
Yukardaki konuyu takip edersen sana yardımcı olacaktır. Bence de Epey üzerinden karar verme

KYSAKU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan
Bu konuyu okuyabilirsin. Monitörleri epeyde karşılaştırmak pek fikir vermez hangisi iyi hangisi kötü.
Hocam teşekkürler. Sanirim Philipsi tercih edicem. Umarım malzeme kalitesinde veya görüntüde pişman olmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet
Hocam teşekkürler. Sanirim Philipsi tercih edicem. Umarım malzeme kalitesinde veya görüntüde pişman olmam.
Ben aldım görüntüsü lenovo r27qeden çok daha iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama ölü piksel çıktığı için iade edicem.

KYSAKU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan
Ben aldım görüntüsü lenovo r27qeden çok daha iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama ölü piksel çıktığı için iade edicem.
Hocam eksi diyebilcegin baska bir özelliği var mı ölü piksel dışında? Ghosting vs. testi yaptın mı + ve - diyebilecegin neler var? Bide ayaklarina çok büyük denmiş rahatsiz eder mi masam çok büyük sayılmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet
Hocam eksi diyebilcegin baska bir özelliği var mı ölü piksel dışında? Ghosting vs. testi yaptın mı + ve - diyebilecegin neler var? Bide ayaklarina çok büyük denmiş rahatsiz eder mi masam çok büyük sayılmaz.
Ölü piksel her monitör de çıkabilecek bir şey olduğu için bunda var diye eksi diyemem. Ghosting çok az. Ips glow normal seviyede. Ayakları biraz büyük ama benim masam geniş olduğu için sorun çıkmadı. Pc uygulaması ile monitör ayarı yapabiliyorsun. Bu özellik çok hoşuma gitti.

KYSAKU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan
Ölü piksel her monitör de çıkabilecek bir şey olduğu için bunda var diye eksi diyemem. Ghosting çok az. Ips glow normal seviyede. Ayakları biraz büyük ama benim masam geniş olduğu için sorun çıkmadı. Pc uygulaması ile monitör ayarı yapabiliyorsun. Bu özellik çok hoşuma gitti.
Merhaba tam para denklestirdim stogu bitti .d . Stogu yenilenmesini ne zamandir bekliyodunuz ne zaman yenilenir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet
Merhaba tam para denklestirdim stogu bitti .d . Stogu yenilenmesini ne zamandir bekliyodunuz ne zaman yenilenir?
Aralık başından beri bekliyordum. Benimkinde ölü piksel çıktığı için iade talebi oluşturdum. 5. Lenovo legion r27qe mönitörü dün teslim aldım. Ölü piksel yok gibi duruyor. Bundan devam edecem

KYSAKU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan
Aralık başından beri bekliyordum. Benimkinde ölü piksel çıktığı için iade talebi oluşturdum. 5. Lenovo legion r27qe mönitörü dün teslim aldım. Ölü piksel yok gibi duruyor. Bundan devam edecem
Şansıma sayfayi yeniledim stok yenilendi. Aldim sonuncuyu. Ben de deneyimlerimi yazarim buraya. iadeden sonra neden tekrar philips almadin?

Top Bottom