Neler Yeni

MSI G274QPX 27″ 1ms (GTG) 240Hz G-Sync Rapid IPS WQHD Monitör 11.699TL!

ConquerorXIV

80+ Gold
Hacı çok büyük ya nasıl kullanıyorsunuz
dibinden mi bakıyorsun monitöre
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesafe koyacaksın arana asıl siz 24 inç nasıl kullanıyorsunuz ? yani film dizi izlemiyor musunuz. o küçük ekranda güzel olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,915
İsim
Burak Karadağ

mesafe koyacaksın arana asıl siz 24 inç nasıl kullanıyorsunuz ? yani film dizi izlemiyor musunuz. o küçük ekranda güzel olmaz
İzliyorum tabi ki ama FPS için en ideali 24" benim için ve hep alışmışım. 27 bir kere kullandım ve çok büyük geldi bana. Monitör ile aramdaki mesafe 20 cm

FatihC

80+
İzliyorum tabi ki ama FPS için en ideali 24" benim için ve hep alışmışım. 27 bir kere kullandım ve çok büyük geldi bana. Monitör ile aramdaki mesafe 20 cm
Ben de senin gibi 24" kullandım çok uzun süre ama 27'ye de alışıyorsun zamanla. Bence güzel bir 27" monitöre alışmama imkanın oldukça az. CS:GO 2.5K saatim var ve uzun yıllar bir çok farklı FPS türü oyun oynadım. Alıştıktan sonra aman aman zorluk çekmezsin bence. Kesinlikle şans vermelisin. Eğer para sıkıntın yoksa denemekten zarar gelmez. Elimde olan model de şu:

ConquerorXIV

80+ Gold
Bence o alışkanlığa göre değişir hocam alıp biraz kullansan alışırsın sonra 24 küçükmüş dersin şuan karşımda iki tane monitör var biri 27 biri 24 ve 24 de bana kücük geliyor, bende 50cm mesafe var

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
ahmet alaca
2k 240hz alınabilecek en mantıklı monitör şuanda. 2 haftadır kullanıyorum. mag 274qrf-qd'den geçtim ben de.

okean101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kadri
Aldım kullanıyorum arkadaşlar sorusu olan yazabilir - tarafları gördüğüm uygulaması yok. Diğer ips monitörümün görüş açısı biraz daha iyi onun dışında zımba gibi şimdilik

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Aldım kullanıyorum arkadaşlar sorusu olan yazabilir - tarafları gördüğüm uygulaması yok. Diğer ips monitörümün görüş açısı biraz daha iyi onun dışında zımba gibi şimdilik
Asus vg27aq1a mu bu mu knk

Asusda dahili hoparlor var parlaklık olarak daha düşük 250cd yazıyor bunun tek artısı bence 240hz olması ben sahzen fps oynu çok nadir oynarim zaten 2kda 240 hz alabilmek önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Can
Hangisi daha iyi? Attığım monitörün incelemeleri puanları çok iyi. Bu monitörün incelemesini bulamadım. (Rtings.com da)

Hocam o fiyata dell markasının daha iyi monitörleri var yoksa bu monitör ile hemen hemen tek farkı hdr konusunda daha iyi olması benden tavsiye o kadar para verecekseniz Dell markasından daha güzel monitörlere yönelmenizi öneririm. Önceliğiniz görüntü kalitesi ise 165hz üstüne çıkmayan modelleri tavsiye ederim ha diyorsanız e spor ve fps oyuncusuyum 280 ve 360 hz modelleri değişme olmadıysa 7-12k arası bir fiyata mevcut

Hocam bu kişiden kişiye değişir şahsen bolca video izleyen veya forza 5 gibi oyunlar oynayan biri olmama rağmen aynı zamanda monitörle arama güzel mesafe koyan biriyim ama yine de bana büyük geliyor açıkçası ama tavsiye olarak 27 idealdir bence

Edgawm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali
Hocam o fiyata dell markasının daha iyi monitörleri var yoksa bu monitör ile hemen hemen tek farkı hdr konusunda daha iyi olması benden tavsiye o kadar para verecekseniz Dell markasından daha güzel monitörlere yönelmenizi öneririm. Önceliğiniz görüntü kalitesi ise 165hz üstüne çıkmayan modelleri tavsiye ederim ha diyorsanız e spor ve fps oyuncusuyum 280 ve 360 hz modelleri değişme olmadıysa 7-12k arası bir fiyata mevcut

Hocam bu kişiden kişiye değişir şahsen bolca video izleyen veya forza 5 gibi oyunlar oynayan biri olmama rağmen aynı zamanda monitörle arama güzel mesafe koyan biriyim ama yine de bana büyük geliyor açıkçası ama tavsiye olarak 27 idealdir bence
Hangisi mesela model alabilir miyim?

vausennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora
word karta peşin fiyatına 3 taksit yapıyor olmasıda ayrı güzelmiş bende sipariş geçiyorum :D son 7 adet

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Necati
Asus vg27aqml1a var bende. Buna geçiş yapmalı mıyım anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. Teşekkürler

vausennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora
Asus vg27aqml1a var bende. Buna geçiş yapmalı mıyım anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. Teşekkürler
hocam 2k 170hz monitöre sahipsiniz gayet yeterli gibi. 1080pden geçtiğim için tercih ettim ben. Ha paranız var ben oyunlarda 240hzden fazla alabiliyorum sistemim iyi diyorsanız o konu size kalıyor.

Top Bottom