Neler Yeni

🔥İndirim MSI G274QPX 27'' 2K 240 Hz IPS Monitör 10999 TL

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Veysel Tunç
7k ya lg var 165hz. Sizce 4k farka değer mi

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yiğit Çetinkaya
Taksit imkanları çok dar anında üstüne koyuyor, bunun gibi derdi olmayan arkadaşlar kaçırmasın.

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mete Köse
Taksit imkanları çok dar anında üstüne koyuyor, bunun gibi derdi olmayan arkadaşlar kaçırmasın.
Pazarama veya Trendyol'dan alırsan kartına göre peşin fiyatına 6 taksit yapabiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

7k ya lg var 165hz. Sizce 4k farka değer mi
Bütçeniz kısıtlıysa veya sizi zorlayacaksa aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Ben QPF-QD'yi almadan önce aklımdaki modellerden biri bahsettiğiniz LG idi. QPF-QD'yi alamasaydım kesinlikle LG'yi alacaktım.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Selim
Ölü piksel çıkabilir yorunlarda öyle diyorlar dikkat edin ayrıca 3 ölü piksel de değişim oluyormuş yani 1 piksel çıkarsa elinizde kalabilir.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Selim
Ürünü beğenmedim deyip iade etme şansım olmaz mı
İade edebilirsiniz büyük ihtimal tam bilgim yok ama yorumlarda piksel çıkan bir vatandaşın servisten olumsuz cevap aldığını yazmış yani satıcıya sorarsaniz daha faydalı olur

majorw0w

80+ Silver
İade edebilirsiniz büyük ihtimal tam bilgim yok ama yorumlarda piksel çıkan bir vatandaşın servisten olumsuz cevap aldığını yazmış yani satıcıya sorarsaniz daha faydalı olur
Amazon birşeyler yapmadı onda koşulsuz şartsız iade oluyordu veya değişim.Oyle bir durum olursa begenmedim diyerekten iade denerim

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Selim
Amazon birşeyler yapmadı onda koşulsuz şartsız iade oluyordu veya değişim.Oyle bir durum olursa begenmedim diyerekten iade denerim
Olabilir hocam ayrıca sisteminiz 2k da 240hz alabiliyorsa çok mantıklı bir monitör olur

Top Bottom