Neler Yeni

Msi G274QPX ghosting

e398ci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat
Amazon satıcı olarak satın aldığım msi 271QPX dün teslim edilmişti. Bugun kutuyu açtım. Elimde malesef hazır bir sistem yok. Eksik bileşenler var. Intel nuc mini pc ye bağladım bugün monitörü. Ölü piksel yok. Fakat ghosting var gibi. Fakst bilmedigim icin soruyorum. Windows ekran ayarlarinda 59.9 hz olarak görünüyor. Sanirim daha üst bir tazeleme yapamiyor bu pc. Bu durumda Ghosting var diyebilir miyiz? Ayrica Elimde olan bileşenler 9800x3d, x870 anakart, kasa , fsp 1650w platinum (evet fazla farkindayim 11 bin tl ye aldım gerekirse iade ederim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
Nvidia denetim masasından kontrol etmeyi denediniz mi ?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Amazon satıcı olarak satın aldığım msi 271QPX dün teslim edilmişti. Bugun kutuyu açtım. Elimde malesef hazır bir sistem yok. Eksik bileşenler var. Intel nuc mini pc ye bağladım bugün monitörü. Ölü piksel yok. Fakat ghosting var gibi. Fakst bilmedigim icin soruyorum. Windows ekran ayarlarinda 59.9 hz olarak görünüyor. Sanirim daha üst bir tazeleme yapamiyor bu pc. Bu durumda Ghosting var diyebilir miyiz? Ayrica Elimde olan bileşenler 9800x3d, x870 anakart, kasa , fsp 1650w platinum (evet fazla farkindayim 11 bin tl ye aldım gerekirse iade ederim)
Şimdi sana ne desek yalan olur eğer varsa arkadaşının falan bilgisayarı mümkünse onda bir deneyebilirsin

e398ci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi sana ne desek yalan olur eğer varsa arkadaşının falan bilgisayarı mümkünse onda bir deneyebilirsin
Çevremde sanırım böyle bir pc yok. Ama yine de arkadaşlarıma soracağım. Belki çocuklarının vardır. Bulmaya çalışacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ama nvidia denetim masasını kurup yine de çözünürlüğü ayarlayabiliyorsunuz
Bunu bilmiyordum. Gece vardiyasindayim gün içerisinde deneyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
Çevremde sanırım böyle bir pc yok. Ama yine de arkadaşlarıma soracağım. Belki çocuklarının vardır. Bulmaya çalışacağım.

Bunu bilmiyordum. Gece vardiyasindayim gün içerisinde deneyeceğim.
Kolay gelsin hocam 🫡

e398ci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat
Rabbım razı olsun. Bakalım pc toplama işinin üstesinden gelebilecek miyim?

Kolay gelsin hocam 🫡
Rabbım razı olsun. Bakalım pc toplama işinin üstesinden gelebilecek miyim?

e398ci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat
Evet ama nvidia denetim masasını kurup yine de çözünürlüğü ayarlayabiliyorsunuz
Nvidia uygulaması uygun donanim bulunamadı uyarısı verip yüklenmiyor.

Elimde nvidia shield tv (tube) var. Ona bağladım monitörü. 4k 60hzc ve 1080p 120hz olarak 2 farklı şekilde bağlantı sağladım. Zira 1440p gibi yada daha fazla hz sunan bir ayar göremedim. Bu arada hdmi kablosu öyle iyi birsey değil. Malesef çevremde şimdilik oyun pc olan bir arkadaş bulamadım. Arkadaşlarımı arayıp soruyorum belki cocuklarinin vardır. Malum yas 50 ye dayandı 😀 ilk video 4k 60hz 2. Video 1080p 120 hz fakat nedense ufo test videosunda ikisi cinde 60fps olarak görünüyor. Yinede 1080 p 120hz de biraz daha iyi ama yinede bir titreme var gibi.
.

Son düzenleme:

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Samet Albayrak
Hocam 60 fps lerde bu cihazda ghosting oluyor diye biliyorum. yenileme hızını hızlı yapın adaptif sync kapatın düzelir.

Ben bu monitörü @Fantastiktürk hocanın tavsiyesi ile aldım. Yabamcı vidolarda 60 fps lerde ghosting olduğu söyleniyordu diye hatırlıyorum. 240 hz de sorun yaşamıyorum.

e398ci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat
Malesef elimdeki intel nuc 60hz üzeri veremiyor. Etraftan bi oyun bilgisayarı bulmaya çalışıyorum ama kimsede yok.

Hocam 60 fps lerde bu cihazda ghosting oluyor diye biliyorum. yenileme hızını hızlı yapın adaptif sync kapatın düzelir.

Ben bu monitörü @Fantastiktürk hocanın tavsiyesi ile aldım. Yabamcı vidolarda 60 fps lerde ghosting olduğu söyleniyordu diye hatırlıyorum. 240 hz de sorun yaşamıyorum.
Malesef elimdeki intel nuc 60hz üzeri veremiyor. Etraftan bi oyun bilgisayarı bulmaya çalışıyorum ama kimsede yok.

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Samet Albayrak

Hocam çok takmayın, ölü piksel yoksa sıkıntı yoktur :D
benim şlun tek sorunum bu type c çıkışı gücü kesmesi. ayar falanda yok sürekli güç açık kalsa .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,603
Üyeler
164,535
Son üye
ask4r
Top Bottom