Neler Yeni

🔥İndirim MSI G321Q 31.5 Qhd Monitör 9299₺!

5 yıldır curved a alıştım. 2 3 kez flat ips e geçmeyi denedim başaramadım.Yoksa ips çok güzel monitörler geliyor bunun gibi
bende aynı curved çok hoş kullanışlı düz monitöre geçtim ama zor alıştım.

bende aynı curved çok hoş kullanışlı düz monitöre geçtim ama zor alıştım.
3 kez denedim derken.hepsinde monitör aldım.gecen yılbaşı indirimlerinde samsung 27' fhd 240 hz aldım. Sadece 10 dk kullanabildim.
Curvedden sonra düz monitor yamuk geliyor gözüme.kalkip arasına yamukmu diye kontrol ediyordum.
Va ile doğduk Va ile ölürüz artık

3 kez denedim derken.hepsinde monitör aldım.gecen yılbaşı indirimlerinde samsung 27' fhd 240 hz aldım. Sadece 10 dk kullanabildim.
Curvedden sonra düz monitor yamuk geliyor gözüme.kalkip arasına yamukmu diye kontrol ediyordum.
Va ile doğduk Va ile ölürüz artık
yemin ediyorum aynısı bana oldu. bu monitör yamuk ortadan bi değişik geliyor gibime geliyordu. :D

Valla evde TV var. 32 inç monitör almak yerine ps5 alın TV'ye bağlayın 😄.
İndirim iyi.

Arkadaşlar selam yeni konu açmak istemedim ben . Elinde Xbox Serie X var . Bu monitörü alsam iş yapar mı ? Biraz büyük inç çok az uzaktan ve kaliteli görüntü ile oynayım istiyorum. Oynadığım oyunlar zaten belli . FIFA , FORZA HORİZON , NBA bu kadar sayılır..

Evet Serie X 4k destekliyor ama 4k monitörler çok pahalı benim de Max 10 k bütçem var .. Öyle devamlı oyun oynamıyorum çocuk var zaten ayda 6 7 kez günde Max 2 şer saat o da çocuk uyudunda oynarım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,770
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri