hocam sen 3060 için de düşecek diyordun ne diyorsan tersi aldım mesajıfiyatlar 3-4 ay içinde %30 zamlanıcak indirim beklemeyin boşuna
hocam sen 3060 için de düşecek diyordun ne diyorsan tersi aldım mesajıfiyatlar 3-4 ay içinde %30 zamlanıcak indirim beklemeyin boşuna
O olayda dolarin yükselmesini hesaba katmadik yoksa dolar üzerinden baktığında söylediğim tutar olmuştuhocam sen 3060 için de düşecek diyordun ne diyorsan tersi aldım mesajı
hahahahahahahahahaha siz varya siz insanların cebindeki son kuruşta bile gözünüz varfiyatlar 3-4 ay içinde %30 zamlanıcak indirim beklemeyin boşuna
Ne alaka global zamlar bunlar ulaşım maliyetleri artiyorhahahahahahahahahaha siz varya siz insanların cebindeki son kuruşta bile gözünüz var
2000 dolar 72k civari ediyor hani yurt disindada bunun gibi biliyorum ama bu apayri bir durum benceRTX 5090 için şu anda iyi bir fiyat. Markasının iyi olmasını da hesaba katıyorum.
MSI GeForce RTX 5090 GAMING TRIO OC 32G GDDR7 512Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 5090 GAMING TRIO OC 32G GDDR7 512Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
konu disi ama sistemin cok iyiymisBu karta bu parayı vereceksem bana ayda en az 25K para kazandırması lazım o da mümkün değil, bir e.kartı için şu döneme göre çok pahalı sanki mining dönemindeyiz gibi tamamen saçmalık.