Neler Yeni

🔥İndirim RTX 5070 Tİ SATIŞTA!! 🚬47.999TL

asko56

80+ Silver
ilk kez böyle bir argüman gördüm . Ne diyeceğimi şaşırdım.
diyecek bir şey yok aslında çok yakın arkadaşım amd 6800xt ekran kartı kullanıyor geçen whatsapp dan bana sordu amd de driver güncellemesi bayadır gelmiyor bro dedi bende bir baktım durumu gördüm arada farklara verdigi oyun destegini karşılaştırdım arada fark oldugunu gördüm ve bunu sizlere söyledim durum bu.

BabaVoss7

80+ Silver
aynen dostum çok saçma argüman sen 2 ay boyunca whql sertifikalı driver alamaz iken ben 4 defa stabilite optimizasyon ve day one game ready güncellemesi almış oluyorum mesela daha nvdia dün driver güncellemesi çıkardı direk marvel rivals a dlss 4 destegi getirmişler 5070ti destegini eklediler

Game Ready for GeForce RTX 5070 Ti and Marvel Rivals

This new Game Ready Driver supports the new GeForce RTX 5070 Ti GPU and provides the best gaming experience for the latest new games supporting DLSS 4 technology including Marvel Rivals.

Gaming Technology

• Adds support for the GeForce RTX 5070 Ti
Fixed Gaming Bugs

• N/A
Fixed General Bugs

• Driver stability issues when waking up monitor from extended sleep time [5089560]
Kral böyle bi bklentiye girdiğimizi nerden varsaydınki. İsterse her gün güncelleme atsınlar ben yüklemem zaten😂. Bu bende güven değil tersini oluşturyor. Ayda bi yeter ara güncellemeler zaten sık sık geliyor ki onlarda gayet iyi illa onaylanmış olması gerekmezde neyse sen 100k ver.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ramazan kaya
diyecek bir şey yok aslında çok yakın arkadaşım amd 6800xt ekran kartı kullanıyor geçen whatsapp dan bana sordu amd de driver güncellemesi bayadır gelmiyor bro dedi bende bir baktım durumu gördüm arada farklara verdigi oyun destegini karşılaştırdım arada fark oldugunu gördüm ve bunu sizlere söyledim durum bu.
gelmiyor olması ne gibi sorun ?
Kral böyle bi bklentiye girdiğimizi nerden varsaydınki. İsterse her gün güncelleme atsınlar ben yüklemem zaten😂. Bu bende güven değil tersini oluşturyor. Ayda bi yeter ara güncellemeler zaten sık sık geliyor ki onlarda gayet iyi illa onaylanmış olması gerekmezde neyse sen 100k ver.
genellikle known issueslar için güncelleme geliyor ve Yeni oyunlar için .
2 firmada da böyle . Güncelleme desteğinden kastı ne acaba arkadaşın :)
3 yıl önce filan 6700 xt kartım ile cod'un yeni oyununda ilk gün crash yiyordum güncelleme varmış meğer :)

BabaVoss7

80+ Silver
gelmiyor olması ne gibi sorun ?

genellikle known issueslar için güncelleme geliyor ve Yeni oyunlar için .
2 firmada da böyle . Güncelleme desteğinden kastı ne acaba arkadaşın :)
3 yıl önce filan 6700 xt kartım ile cod'un yeni oyununda ilk gün crash yiyordum güncelleme varmış meğer :)
🤷🏻‍♂️ işte bi kıyaslanmadık o kalmıştı onuda gördü bu gözler

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
mehmet alp kütük

ezioOO

80+
9070xt o kadar fahiş olmayacak bence bu i"ne nvidia gibi az stok üretmez tek silahı o kart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abartıyorsun yazılım bir yere kadar 5060 ile 9070xt geçmeyi bırak 7900xtx 4080i tokatlıyordu 9070xt de muhtemelen 5070ti ile denk olacak
Arkadaşım anlama sıkıntın mı var? ben sana 5060 = 9070 XT olur demiyorum, oyunlar bariz nvidia destekli çıkıyor öyle oyunlar gelir ki 5060 bile 9070 XT den daha fazla fps alır diyorum örnekleri de çok.

Misal 3080 10GB neree, 7900XT 20GB nere bellek farkı bile 2 katı iken kingdoom come II de neredeyse benzer FPS leri alıyorlar hadi buna bir cevabın var mı?

He bu arada 4080 i tokatlıyor dediğin 7900XTX i 4070 Ti Super bile sağlam tokatlamış ama işte anlatmak istediğimi anlayabilene...

OYUNLAR BARİZ NVIDIA OPTİMİZELİ ÇIKIYOR, ŞU CÜMLEYİ ANLAYABİLDİĞİNİZ GÜN NEDEN PİYASANIN %90 I NVIDIA HAKİMİYETİNDE ANLAYACAKSINIZ.
Opera Anlık Görüntü_2025-02-20_234702_www.youtube.com.png

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,815
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
az olmus a 70k yazsalarmıs oedoyumsuz firmalar

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Mustafa TURNA
Arkadaşım anlama sıkıntın mı var? ben sana 5060 = 9070 XT olur demiyorum, oyunlar bariz nvidia destekli çıkıyor öyle oyunlar gelir ki 5060 bile 9070 XT den daha fazla fps alır diyorum örnekleri de çok.

Misal 3080 10GB neree, 7900XT 20GB nere bellek farkı bile 2 katı iken kingdoom come II de neredeyse benzer FPS leri alıyorlar hadi buna bir cevabın var mı?

He bu arada 4080 i tokatlıyor dediğin 7900XTX i 4070 Ti Super bile sağlam tokatlamış ama işte anlatmak istediğimi anlayabilene...

OYUNLAR BARİZ NVIDIA OPTİMİZELİ ÇIKIYOR, ŞU CÜMLEYİ ANLAYABİLDİĞİNİZ GÜN NEDEN PİYASANIN %90 I NVIDIA HAKİMİYETİNDE ANLAYACAKSINIZ.
Alıntıyı görüntüle
Bu oyunda 5fps daha almak uğruna şimdi kas gücü çok daha aşağı olan 4070 super ti alicam teşekkürler bilgilendirme için

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
1 Sıfır eksik yazmışlar.

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Mustafa TURNA
10 yaşında velet değilsen anlattıklarımı anlayabiliyor olman lazım.
Verdiğin örnekteki oyunları oynamıyorum fifa rdr gibi global oyunları oynuyorum bunlardada optimize farkı çok az

ezioOO

80+
Verdiğin örnekteki oyunları oynamıyorum fifa rdr gibi global oyunları oynuyorum bunlardada optimize farkı çok az
La olum sen kimsin? bir de fifa rdr falan oynuyorum demiş. Sanarsın koca oyun sektörü adamın etrafında dönüyor :D

Milyon milyon satan oyunların alayı nvidia optimizeli hatta optimize bile değil resmen sponsorlu oyunlar adam kalkmış ''bin iynimiyirim yiea eğeğe'' diyor :kekw:

Steamcharts gir bak şuan en çok oynanan single oyun hangisiymiş, sen oyna yada oynama abicim bu Nvidia nın oyun anlamında AMD den fersah fersah önde ve sektörde tekel olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Top Bottom