Neler Yeni

🔥İndirim RTX 5070 Tİ SATIŞTA!! 🚬47.999TL

Musty?

80+ Bronze
La olum sen kimsin? bir de fifa rdr falan oynuyorum demiş. Sanarsın koca oyun sektörü adamın etrafında dönüyor :D

Milyon milyon satan oyunların alayı nvidia optimizeli hatta optimize bile değil resmen sponsorlu oyunlar adam kalkmış ''bin iynimiyirim yiea eğeğe'' diyor :kekw:

Steamcharts gir bak şuan en çok oynanan single oyun hangisiymiş, sen oyna yada oynama abicim bu Nvidia nın oyun anlamında AMD den fersah fersah önde ve sektörde tekel olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
En son intelde böyleydi bilirmisin amd bir gecede feristahini sevdi büyük bir nvidia fanboyundan başka birsey değilsin mevcut sistemin nedir?

ezioOO

80+
En son intelde böyleydi bilirmisin amd bir gecede feristahini sevdi büyük bir nvidia fanboyundan başka birsey değilsin mevcut sistemin nedir?
Mevcut sistemim nvidia ekran kartı, nvidia işlemci, nvidia ram, nvidia kasa hatta donum bile nvidia.

''En son intelde böyleydi bilirmisin'' he bilirim abicim yalnız o 1 gecede olmadı be AMD yıllarca athlon, pentium, fx serileriyle ezildi en son piyasadan çekilme seviyesine geldi ondan sonra toparladı bizzat gördüğüm yaşadığım dönemler yani senin gibi internetten ezberlediklerimi konuşmuyorum. Zamanında athlon II işlemcilerin bios dan çekirdeklerini açar x2 yi x3, x3 ü x4 yapardık muhtemelen sen o zamanlar annenin eteğine tutunup yürüyordun.

Musty?

80+ Bronze
Mevcut sistemim nvidia ekran kartı, nvidia işlemci, nvidia ram, nvidia kasa hatta donum bile nvidia.

''En son intelde böyleydi bilirmisin'' he bilirim abicim yalnız o 1 gecede olmadı be AMD yıllarca athlon, pentium, fx serileriyle ezildi en son piyasadan çekilme seviyesine geldi ondan sonra toparladı bizzat gördüğüm yaşadığım dönemler yani senin gibi internetten ezberlediklerimi konuşmuyorum. Zamanında athlon II işlemcilerin bios dan çekirdeklerini açar x2 yi x3, x3 ü x4 yapardık muhtemelen sen o zamanlar annenin eteğine tutunup yürüyordun.
Vah vah rahmetli ceza almış söz geldiğinde hepsini anlaticam sana detayli

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
cihan şahin
Palit (Gamegaraj ön sipariş özel 47.999 TL)

Asus 47.999 TL

Msi 51.649 TL

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumlar sizde dostlar bana biraz pahalı geldi ama satışa düşmüş paylaşayım dedim
2.5 asgari ücrete sadece ekran kartı müthiş nvidia ne yapmaya çalışıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,328
Üyeler
168,433
Son üye
hassector
Top Bottom