Neler Yeni

🔥İndirim RTX 5070 Tİ SATIŞTA!! 🚬47.999TL

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Melih Baygör
a
bu dediklerinin neresi yanlış fiyatları asla savunmuyorum ama amd ile nvdia arasında uçurum var kalite anlamında

tek bir örnek vereyim

Alıntıyı görüntüle

driver destegi 2 ay da bir geliyor son kaliteli whql sertifikalı driver 2024-12 ayda çıkmış üzerinden tam 2 ay geçmiş anca 2025-2 ayda opsiyonel driver çıkarmış

birde karşı tarafa bakalım

Alıntıyı görüntüle

amd gibi aynı tarihten yani aralık ayından itibaren 4 driver güncellemsi yayınlamış nvdia sürekli güncel kalıyor iken amd geride kalmış
amd nin yazılım tarafı malesef geride kalıyor hocam. doğru tespit. intelin tekelini kırdılar sıra inşallah nvidia tarafında. tek firma tekelinde olunca, yüzde 5 10 iyileştirme ile 2 kat fiyatı basıyorlar hemen malesef. 27 ay sonra çıkan kartlardaki iyileştirme bu kadar olmamalıydı. 5070ti 4080i zar zor geçebiliyor. iş tamamen yazılım olacaksa da, 5060ti dışında başka bir karta hiç gerek yok bence.

BabaVoss7

80+ Silver
bu dediklerinin neresi yanlış fiyatları asla savunmuyorum ama amd ile nvdia arasında uçurum var kalite anlamında

tek bir örnek vereyim

Alıntıyı görüntüle

driver destegi 2 ay da bir geliyor son kaliteli whql sertifikalı driver 2024-12 ayda çıkmış üzerinden tam 2 ay geçmiş anca 2025-2 ayda opsiyonel driver çıkarmış

Alıntıyı görüntüle

amd gibi aynı tarihten yani aralık ayından itibaren 4 driver güncellemsi yayınlamış nvdia sürekli güncel kalıyor iken amd geride kalmış
Şu telefonda her hafta güncelleme bekleyen tayfa gibisin be kral tamam nvidia daha iyi olabilir ama çok saçma bi argüman

asko56

80+ Silver
driverin sürekli sık olması iyi oldugunumu gösteriyor içeriği önemli değilmi birisi küçük küçük güncelliyordur birisi toplu olamazmı ?
sık sık olması daha iyi oldugu anlamına geliyor diyelim bir oyun çıktı mesela son çıkan awowed oyunu çıkmadan nvdia game ready güncellemsi veriyor oyuna özellikle driver destegi ile dlss 4 ve buan benzer özellikler ekliyor amd de daha geç alacagın için benzer güncellemeyi daha düşük performans alıcaksın demek olur

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
eyyüb
5080 üst versiyonu 60 olması lazım düzlerin 45-50 arası ama gel gör kol gibi fiyat var sabredicem 3-4 aya düşerse düşer düşmezse amd 7900xtx dönücem.
2ci eli 27-28 tepe modelini bulurum geçerim hiçte yormaz beni.

asko56

80+ Silver
Şu telefonda her hafta güncelleme bekleyen tayfa gibisin be kral tamam nvidia daha iyi olabilir ama çok saçma bi argüman
aynen dostum çok saçma argüman sen 2 ay boyunca whql sertifikalı driver alamaz iken ben 4 defa stabilite optimizasyon ve day one game ready güncellemesi almış oluyorum mesela daha nvdia dün driver güncellemesi çıkardı direk marvel rivals a dlss 4 destegi getirmişler 5070ti destegini eklediler

Game Ready for GeForce RTX 5070 Ti and Marvel Rivals

This new Game Ready Driver supports the new GeForce RTX 5070 Ti GPU and provides the best gaming experience for the latest new games supporting DLSS 4 technology including Marvel Rivals.

Gaming Technology

• Adds support for the GeForce RTX 5070 Ti
Fixed Gaming Bugs

• N/A
Fixed General Bugs

• Driver stability issues when waking up monitor from extended sleep time [5089560]

frqn

80+
Aga burdaki sorun nvidia veya and değil kan emici satıcılar, and nvidia tartışması yapana kadar boykot yapsak daha çok işe yarar. Şu fiyatları YouTube kanalları neden protesto etmiyor, sponsorlarından korkuyorlar büyük ihtimal. Biz burda kendi kendimize tartışıyoruz

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ramazan kaya

tek bir örnek vereyim

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

ilk kez böyle bir argüman gördüm . Ne diyeceğimi şaşırdım.

IxAvsaRxI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes AVŞAR
RTX 4080 SUPER E MFG EKLEYİP ADINI RTX 5070 Tİ KOYMUŞLAR

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,884
İsim
Can BOZKURT
48 buna verecegime 48e 4070s sistem alirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Bu nvidia firmasını sabahtan akşama savunan süvarileri artık anlayışla karşılıyorum ben. 🙂

Değil 45, 345 bin TL olsa yine alırlar.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,884
İsim
Can BOZKURT
50 bine 4070 ti ki sistemler paylaşılıyordu da kimse bakmıyordu daha bir iki ay önce
şuan 4070 serisi yerine 5070 alman enayiliktir zaten hocam bos verin

cato16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağatay Yılmazer
ALMAYIN ALDIRMAYIN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri