Neler Yeni

🔥İndirim RTX 5070 Tİ SATIŞTA!! 🚬47.999TL

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Dax Saz
4080 super al daha iyi. Bir arkadaş vardı, ben öyle bir fiyatla çıkacak ki 5000 serini bekleyenler çok üzülecekler dediğimde , msrp fiyatları ile bana laf çarptığını düşünen. Hani nerde o arkadaş acaba şimdi 😂

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Ali
Memnun musunuz karttan hocam? Nvidia'nın fiyatları gördükçe AMD sistem toplamaya doğru gidiyorum :Dd
Dün siparişi geçtim. Pulse modeli almadığınız sürece mutlu kalacağınıza eminim. Soğutma konusunda diyorum. Gelince inceleme yazısını paylaşırım.

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Mustafa TURNA
5070 de 40bin liradan çıkar. RX 9070 XT 45bin olur.
9070xt o kadar fahiş olmayacak bence bu i"ne nvidia gibi az stok üretmez tek silahı o kart
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD ye bulaşmayın. DLSS, FG, MFG, RTX vs. dışında oyunlar artık bariz Nvidia optimizeli geliyor ve bu ileride daha da artacak.

Misal 5070 dengi diye gidip 9070 XT alacaksın sonra bir oyun çıkacak bakmışsın 5060 senin 9070 XT den daha yüksek fps alıyor, görülmedik şey değil ve dediğim gibi bu tür oyunların sayısı iyice artmaya başladı. Misal yeni çıkan kingdom come deliverance 2 de Nvidia kartlar fersah fersah daha iyi performans veriyor.

Ayrıca eskiden bazı oyunlar AMD kartlarda çok daha iyi çalışırdı misal COD serisi , AC-Far Cry serisi, Forza horizon gibi şuan bu oyunlara bak Nvidia kartlar ya daha iyi çalışıyor ya da kafa kafayalar çünkü geliştiriciler pazarın %90 ına sahip bir markayı görmezden gelemiyorlar.

Fan boyluğa, marka fanatizmine gerek AMD fersah fersah iyi olsa koşar gider AMD alırız ama şuan %90-10 pazar payına sahip, teknolojiye yön veren ve oyun geliştiricilerinin bile Nvidia teknolojilerine özel oyunlar ürettiği bir piyasada aşırı ucuz değilse AMD kart almak akıl işi değil.
Abartıyorsun yazılım bir yere kadar 5060 ile 9070xt geçmeyi bırak 7900xtx 4080i tokatlıyordu 9070xt de muhtemelen 5070ti ile denk olacak

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Mining dönemindeki gibi bir stok sorunu başladı. 5000 serisi bulunmadığı için fiyatları yükselttiler. 4090 bulunmuyor. 4080 Super bile çok az kalmış.

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Mustafa TURNA
Mining dönemindeki gibi bir stok sorunu başladı. 5000 serisi bulunmadığı için fiyatları yükselttiler. 4090 bulunmuyor. 4080 Super bile çok az kalmış.
Sorun stok zaten AMD salaklık yapmazsa fırsat bu fırsat

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Tuğra
Palit (Gamegaraj ön sipariş özel 47.999 TL)

Asus 47.999 TL

Msi 51.649 TL

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumlar sizde dostlar bana biraz pahalı geldi ama satışa düşmüş paylaşayım dedim
"kardeşim nvdia yazılım kalite işte anla ya normal bu fiyatlar nvdia nvdia nvdia yapıyor adamlar ya" dediniz dediniz bu hale geldi en sonunda burada nvdia yı suçlamıyorum bu fiyatlandırmalar tamamen önüne gelenin nvdiadan başka kart bilmemesinden kaynaklı olarak satıcılarda güzel güzel saplıyor.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yazılıma 48 bin TL çok.

asko56

80+ Silver
"kardeşim nvdia yazılım kalite işte anla ya normal bu fiyatlar nvdia nvdia nvdia yapıyor adamlar ya" dediniz dediniz bu hale geldi en sonunda burada nvdia yı suçlamıyorum bu fiyatlandırmalar tamamen önüne gelenin nvdiadan başka kart bilmemesinden kaynaklı olarak satıcılarda güzel güzel saplıyor.
bu dediklerinin neresi yanlış fiyatları asla savunmuyorum ama amd ile nvdia arasında uçurum var kalite anlamında

tek bir örnek vereyim

1740129009020.png

driver destegi 2 ay da bir geliyor son kaliteli whql sertifikalı driver 2024-12 ayda çıkmış üzerinden tam 2 ay geçmiş anca 2025-2 ayda opsiyonel driver çıkarmış

birde karşı tarafa bakalım

1740129137276.png

amd gibi aynı tarihten yani aralık ayından itibaren 4 driver güncellemsi yayınlamış nvdia sürekli güncel kalıyor iken amd geride kalmış

• Hahaha
Reaksiyonlar: frqn

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Tuğra
bu dediklerinin neresi yanlış fiyatları asla savunmuyorum ama amd ile nvdia arasında uçurum var kalite anlamında

tek bir örnek vereyim

Alıntıyı görüntüle

driver destegi 2 ay da bir geliyor son kaliteli whql sertifikalı driver 2024-12 ayda çıkmış üzerinden tam 2 ay geçmiş anca 2025-2 ayda opsiyonel driver çıkarmış

birde karşı tarafa bakalım

Alıntıyı görüntüle

amd gibi aynı tarihten yani aralık ayından itibaren 4 driver güncellemsi yayınlamış nvdia sürekli güncel kalıyor iken amd geride kalmış
driverin sürekli sık olması iyi oldugunumu gösteriyor içeriği önemli değilmi birisi küçük küçük güncelliyordur birisi toplu olamazmı ?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes
Aslında olay o da değil, adamlar paralarını artık biz oyuncudan kazanmıyor dolaysıyla bizi çok da umursamıyor bütün yatırımını yapay zekaya yapıyor biz de ortada kalıyoruz

kenanbal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kenan Bayram
Ne kadar da uygun bir fiyat ile çıkmış öyle. Valla helal olsun nvdia ya.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes
driverin sürekli sık olması iyi oldugunumu gösteriyor içeriği önemli değilmi birisi küçük küçük güncelliyordur birisi toplu olamazmı ?
yani aradaki 4 ay boyunca herhangi bir sıkıntı, yeni bir title, başka bir optimizasyon oldu mu alamıyorsun. Nvidia savunmuyorum 5080 almış halimle, saçmalık daniskası bir iş ama yani bağzı şeylerin daha ucuz olmalarının da bir sebebi olduğunu unutmamak lazım, 5 yıldır amd kullanan birisi olarak söylüyorum

Top Bottom