Neler Yeni

MSI GC30 V2 Oyun Kolu vs Xbox 9. Nesil Oyun Kolu

okanaltunbas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
137
Dualsensede bakabilirsiniz isterseniz hocam xbox controller windowsla tam uyumlu eğer pcde kullanacaksanız msi ne kadar uyumludur bilmiyorum dualsensede genel olarak uyumlu
birde bu xbox için kontrolcü mü almak gerekiyor + pil

xbox direk pc ile tam uyumlu ancak dualsensede düşünürseniz çoğu oyunda program kullanmadan uyumluluğu var tabi bazı oyunlarda xbox kolu olarak algılıyor dualsenseyide ds4windows tarzı uygulamalarda kullanabilirsiniz xbox harfleri çıkıyor ps sembolleri yerine onun bilgisinde olun dualsensede kablosuz şekilde şarj mantığıyla xboxta pil ile kullanıyorsunuz xbox o yönden biraz - bu durum biraz bütçenizede bakıyor msi kolu hakkında bi fikrim yok dualsenseye firmware updatesi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genel olarak pc için xbox kolu öneriyorlar

xbox direk pc ile tam uyumlu ancak dualsensede düşünürseniz çoğu oyunda program kullanmadan uyumluluğu var tabi bazı oyunlarda xbox kolu olarak algılıyor dualsenseyide ds4windows tarzı uygulamalarda kullanabilirsiniz xbox harfleri çıkıyor ps sembolleri yerine onun bilgisinde olun dualsensede kablosuz şekilde şarj mantığıyla xboxta pil ile kullanıyorsunuz xbox o yönden biraz - bu durum biraz bütçenizede bakıyor msi kolu hakkında bi fikrim yok dualsenseye firmware updatesi geliyor

genel olarak pc için xbox kolu öneriyorlar
konu Farklı forumda bununla ilgili konu açılmıştı ordan biraz daha konuya hakim olabilirsiniz

geçen gün dualsense 1400tlye düştü ama bazı lakayıt arkadaşlardan dolayı ban yediğim için paylaşamadım

Hocam ben kullanım olarak sony tarafına alıştığım için dualsense alacağım mart ortası gibi ancak siz xbox dizilimine alışıksanız xbox alabilirsiniz ama yukardaki mesajta attığım konuyu incelemeye devam ettiğinde yeni nesil xbox kollarının çok sağlam olmadığıda söylenmiş kararı vermek size düşüyor ürünü siz satın alıcaksınız

Geri