MSI GC300 alınır mı ?

HDogus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
667
Arkadaşlar iyi akşamlar, son zamanlarda gamepad arıyorum ama içime sinen bir model bulamadım. Daha önce supernova modelini aldım ama hoşuma gitmeyince iade ettim. Xbox gibi tak çalıştır mantığıyla çalışan bir model arıyorum. İyzico kampanyasını görünce gamingentr'ye bir bakayım dedim msı gc300 modeli gözüme çarptı. İlk alışveriş ve %25 kampanyası derken bana 1.800tl gibi bir fiyata gelmiş olacak. Tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Arkadaşlar iyi akşamlar, son zamanlarda gamepad arıyorum ama içime sinen bir model bulamadım. Daha önce supernova modelini aldım ama hoşuma gitmeyince iade ettim. Xbox gibi tak çalıştır mantığıyla çalışan bir model arıyorum. İyzico kampanyasını görünce gamingentr'ye bir bakayım dedim msı gc300 modeli gözüme çarptı. İlk alışveriş ve %25 kampanyası derken bana 1.800tl gibi bir fiyata gelmiş olacak. Tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Bunun msı'ya göre ne artısı var hocam ? Markası belirsiz ürün bir kez aldım pişman etti çok sıcak bakmıyorum.

kollarla maalesef bilgim yok tmr olmasına 1000 hz olmasına dikkat edin özellikle
Hocam o siz değil miydiniz bir yerde çok iyi açıklıyordunuz siz sandım ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya hocam o zaman ben açıklayayım ya bu Big Big won ya da Fantech shooter 3 (bence o daha iyi) alınmalı. Hall effect olması drift sorununu çözüyor ve özellik bakımından markalı ürünlerden çok daha iyiler. Başka bir forumda da konu açsan bu ikisini önerirler.

Bunun msı'ya göre ne artısı var hocam ? Markası belirsiz ürün bir kez aldım pişman etti çok sıcak bakmıyorum.
Hocam supernova sizin için şanssızlık oldu bence. Noname markalar değiller bunlar tamamen gamepad üretimine odaklanmış markalar aslında. Özellikşe gamesir, 8bitdo, flydigi, bigbig won, easysmx gibi markalar tamamen gaming ürünleri ve özellikle gamepad/kulaklık/klavye tarzı ürünlere odaklanıyorlar. Msı, razer, logitech, xbox, sony vb diğer büyük markalar çok geride kalıyor bunlara göre. Gc 300 güzel bir kola benzese de hall effect yok sticklerde. Sadece triggerlarda kullanılmış bana göre daha iyi seçenekler var alınabilecek

Hocam supernova dediğiniz gamesir ise ondan neden memnun değildiniz ki ?
Supernova hissiyat ve oynanış olarak güzeldi hocamda bluetooth ile bağlanma problemi yaşadım. Dongle ile bağladığımdada ekran görüntüsü almadan tuşlar aktif olmuyordu bu yönleri hoşuma gitmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam supernova sizin için şanssızlık oldu bence. Noname markalar değiller bunlar tamamen gamepad üretimine odaklanmış markalar aslında. Özellikşe gamesir, 8bitdo, flydigi, bigbig won, easysmx gibi markalar tamamen gaming ürünleri ve özellikle gamepad/kulaklık/klavye tarzı ürünlere odaklanıyorlar. Msı, razer, logitech, xbox, sony vb diğer büyük markalar çok geride kalıyor bunlara göre. Gc 300 güzel bir kola benzese de hall effect yok sticklerde. Sadece triggerlarda kullanılmış bana göre daha iyi seçenekler var alınabilecek
Biraz kampanya bahane oldu hocam burda pek seçenek yokmuş. Msı ve gulikit modeli var.

Biraz kampanya bahane oldu hocam burda pek seçenek yokmuş. Msı ve gulikit modeli var.
İkisini de çok öneremiyorum hocam malesef, bigbig won'a da bakabilirsiniz iyzico kampanyası wraithte de vardı sanırım

Bide machenike G3 V2 diye bir model duydum hocam bu nasıldır?
Özellikleri güzel ve dediği şeyi sunuyor. Tek bilmediğim şey malzeme kalitesi nasıl, eğer iyiyse veya ortalamaysa kesinlikle alınır güzel kol. Onun birebir rakibi sanırsam şu an bigbig won gale hall combo

Geri