Neler Yeni

MSI GeForce GTX1650 Super Ventus ekran kartı nasıldır ?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
MSI ile karşılaştırıldığında tabii ki MSI daha kalitelidir bence
1 click oc özelliği var gerçekten güzel performans artışı yapıyor galaxta MSI afterburner otomatik olarak ayarlayabiliyor ama bilmiyorum ne kadar performans artışı alırsın şahsen galaxy alırdım aynı çip ekran kartına 100 TL vermek mantıklı değil hele ki ikisininde soğutma açısından sorunu yokken ama tercih meselesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Kemal OKUMUŞ
1 click oc özelliği var gerçekten güzel performans artışı yapıyor galaxta MSI afterburner otomatik olarak ayarlayabiliyor ama bilmiyorum ne kadar performans artışı alırsın şahsen galaxy alırdım aynı çip ekran kartına 100 TL vermek mantıklı değil hele ki ikisininde soğutma açısından sorunu yokken ama tercih meselesi
MSI daha uzun ömürlüdür diye düşünüyorum

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
MSI daha uzun ömürlüdür diye düşünüyorum
marka ismi bir ürün için kalite belirtmeyebilir Asus= iyi diyip GTX 1660 tuf modeli gayet iyi uzun ömürlü demeye benzer bu kart gayet iyi ama bir kartın ömrünü markası belirlemiyor ikiside soğutma konusunda başarılı ondan sonrası kişisel tercihe kalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Kemal OKUMUŞ
İyi de değil kötü de değil alınabilir.
fiyatına göre gayet iyidir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

marka ismi bir ürün için kalite belirtmeyebilir Asus= iyi diyip GTX 1660 tuf modeli gayet iyi uzun ömürlü demeye benzer bu kart gayet iyi ama bir kartın ömrünü markası belirlemiyor ikiside soğutma konusunda başarılı ondan sonrası kişisel tercihe kalıyor
MSI daha iyidir bence

Top Bottom