JuunBuun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 982
iyi fiyat.
soğutması nasıl 60 ın üstüne çıkıyor mu
Dostum Gigabyte Rtx 2060 ile arasındaki farkı bana ufak bir örnek ile açıklar mısın rica etsem.
Sıcak havalarda Max 70 gördüm ben.kasamin hava akışı normal,ne çok iyi ne çok kötü.Suan 3 fanlilar bile 60 üstüdür diye tahmin ediyorum.Sogutmasi normalsoğutması nasıl 60 ın üstüne çıkıyor mu
Dostum Gigabyte Rtx 2060 ile arasındaki farkı bana ufak bir örnek ile açıklar mısın rica etsem.
3060=2080 gücünde zaten fark epey fazlaDostum Gigabyte Rtx 2060 ile arasındaki farkı bana ufak bir örnek ile açıklar mısın rica etsem.
mesela 65 derece rtx ve ultra ayarlarda mı oluyor bu derece bide bol ses çıkarıyor mu? ventus serisini hep soğutmadan kırdılar bende sorayım dedimSıcak havalarda Max 70 gördüm ben.kasamin hava akışı normal,ne çok iyi ne çok kötü.Suan 3 fanlilar bile 60 üstüdür diye tahmin ediyorum.Sogutmasi normal
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Attığım oyun gta5 ultra rtx kapalıydı sanırım 2 aydır oynamıyorum küçük çocuğa açtım oynuyor şuan3060=2080 gücünde zaten fark epey fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesela 65 derece rtx ultrada mı oluyor bu derece bide bol ses çıkarıyor mu? ventus serisini hep soğutmadan kırdılar bende sorayım dedim
hayalimdeki pcAttığım oyun gta5 ultra rtx kapalıydı sanırım 2 aydır oynamıyorum küçük çocuğa açtım oynuyor şuanvalla MSI armor rx 6600 den geçtim 3060 a. Armorun fanları koşmadan oynanmiyordu çok ses yapıyordu.Ama ventus ses konusunda diğer kartlar gibi gayet sessiz.Alıntıyı görüntüle