Neler Yeni

MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X 8900 TL VATAN BİLGİSAYAR

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer
mağaza önüne geldiğinde internet adresinde şu fiyat hala duruyorsa ve stoktaki mağazalar bölümünde gittiğin mağazada da ürün görlüyorsa
bu fiyattan verirler

Alıntıyı görüntüle
Aynı kartın galax halini sipariş ettim yarın ya da pazartesi gelicek iade et cart curt iadenin parası gelicek falan uğraşılır mı sizce 2k için?

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
kulaktan dolmacılardan biri daha geldi
iki yorum okuyorsunuz hemen burda bilmişlik taslıyorsunuz

bu ürünün sıcaklık değerleri tehlikeli boyutlarda mı
bi ona cevap verirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060 hocam ne kadar ısınabilir ki? Ben 2 aydır kullanıyorum 65-66 üstünü görmedim sıcaklıkta.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
John Smith
Aynı kartın galax halini sipariş ettim yarın ya da pazartesi gelicek iade et cart curt iadenin parası gelicek falan uğraşılır mı sizce 2k için?
2k için tabii ki uğraşılır. Ventusu aldıysan galaxı gönder gitsin.

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer
2k için tabii ki uğraşılır. Ventusu aldıysan galaxı gönder gitsin.
alamadım maalesef neyse yapacak bir şey yok daha fazla bakıp moral bozmamaya çalışacağım ben uyanana kadar avmlerdeki stok zaten biter alanlara hayırlı olsun.

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Serdar Totuzbeş
burada boş beleş yorum yapanlara
sırf burada da değil
ventus alınmaz
windforce alınmaz diyenlere aldanmayın

bende bir çok postumda mesela
gigabyte windforce 4060 alacağıma galax alırım dedim
neden dedim
sıcaklık derecesi olarak daha iyi idi
ve fiyat avantajı vardı

aynı şekilde ventus modelini 13499 dan atan bir arkadaşa
11799 a galax varken git galax al dedim

fakat burada
Derdimiz sadece sıcaklık değildi

evet bu arkadaşlar özellikle windforce serisi ventusdan daha fazla nam yapmıştı bir kaç seride ama
ürün cayır cayır yanıyor tehlikeli boyutlara çıkıyor seviyesinde değildi

ama bildiğin kendi marka değerlerine yakışmayan bir ürünü marka değerlerinin fiyatlarına satmaya çalışıyorlardı

şimdi 9000 tl ye ventus buluyorsun
hadi 10 000 tl ye de buldun diyelim
neden 12 000 12500 tl ye galax alayım zotac alayım

hep kulaktan dolma bilgileri kendi bilgileri edinmiş insanların tek bir bakış açısından bakması ile ortalık karışıyor

bu ürünler ile yorumunuzun ne alakası var şimdi
Ben bu ürüne alınmaz demedim, leş bir model dedim. Daha ne yazdığımı okumuyorsunuz direkt bir kelime üzerinden yürüyorsunuz. Ayrıca dediğim gibi eğer diğer giriş seviye kartlar sıradan bir daireyse Ventusla Windforce içeriyi bok götüren bir dairedir.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
baba merhaba
alamadım maalesef neyse yapacak bir şey yok daha fazla bakıp moral bozmamaya çalışacağım ben uyanana kadar avmlerdeki stok zaten biter alanlara hayırlı olsun.
üzüldüm reis. ben konu ilk görenlerdenim ihtiyacım olmadığından almadım nasip galax da güzel kart 2k için canını sıkma değmez. örnek ben k.kartların çok faiz para ödedim. para için moralini bozmana hiç gerek yok. para kazanılır ama sağlığını geri yerine koyamazsın.

nedenben

80+
Ben bu ürüne alınmaz demedim, leş bir model dedim. Daha ne yazdığımı okumuyorsunuz direkt bir kelime üzerinden yürüyorsunuz. Ayrıca dediğim gibi eğer diğer giriş seviye kartlar sıradan bir daireyse Ventusla Windforce içeriyi bok götüren bir dairedir.
tamam sen bir üst kata çık ayağına bulaşmasın bir şey

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
John Smith
Eğer şu anki fiyat üzerinden 2k zarardaysanız, sabahtan fiyat değişmemişse yakın bi vatana atlayın gidin bence. Hatta h.sonu çalışıyorlarsa telden bile sipariş verilebilir. Denemekten zarar gelmez.

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer
üzüldüm reis. ben konu ilk görenlerdenim ihtiyacım olmadığından almadım nasip galax da güzel kart 2k için canını sıkma değmez. örnek ben k.kartların çok faiz para ödedim. para için moralini bozmana hiç gerek yok. para kazanılır ama sağlığını geri yerine koyamazsın.
teşekkürler hocam

Eski fiyatına geri döndü galiba

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,372
İsim
Kadir
Vade farksız taksit olayıyla hazır sistem çıkması fiyatına geliyor, bu fiyata geçtiğimiz ay b580 hazır sistem çıkması bulunuyordu (tabi nakitiniz varsa taksit yok haliyle) ama kalmadı alanlar hiç ventusa takılmasın gayet iyi fiyat 8900 e sıfır kapalı kutu vade farksız 3 ay taksitle daha iyi seçenek yok
4xxx serisinin genelinde fiyat düşüşü olması lazım artık

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer
1738963136827.png

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç