mağaza önüne geldiğinde internet adresinde şu fiyat hala duruyorsa ve stoktaki mağazalar bölümünde gittiğin mağazada da ürün görlüyorsa
bu fiyattan verirler
alamadım maalesef neyse yapacak bir şey yok daha fazla bakıp moral bozmamaya çalışacağım ben uyanana kadar avmlerdeki stok zaten biter alanlara hayırlı olsun.
burada boş beleş yorum yapanlara
sırf burada da değil
ventus alınmaz
windforce alınmaz diyenlere aldanmayın
bende bir çok postumda mesela
gigabyte windforce 4060 alacağıma galax alırım dedim
neden dedim
sıcaklık derecesi olarak daha iyi idi
ve fiyat avantajı vardı
aynı şekilde ventus modelini 13499 dan atan bir arkadaşa
11799 a galax varken git galax al dedim
fakat burada
Derdimiz sadece sıcaklık değildi
evet bu arkadaşlar özellikle windforce serisi ventusdan daha fazla nam yapmıştı bir kaç seride ama
ürün cayır cayır yanıyor tehlikeli boyutlara çıkıyor seviyesinde değildi
ama bildiğin kendi marka değerlerine yakışmayan bir ürünü marka değerlerinin fiyatlarına satmaya çalışıyorlardı
şimdi 9000 tl ye ventus buluyorsun
hadi 10 000 tl ye de buldun diyelim
neden 12 000 12500 tl ye galax alayım zotac alayım
hep kulaktan dolma bilgileri kendi bilgileri edinmiş insanların tek bir bakış açısından bakması ile ortalık karışıyor
Ben bu ürüne alınmaz demedim, leş bir model dedim. Daha ne yazdığımı okumuyorsunuz direkt bir kelime üzerinden yürüyorsunuz. Ayrıca dediğim gibi eğer diğer giriş seviye kartlar sıradan bir daireyse Ventusla Windforce içeriyi bok götüren bir dairedir.
alamadım maalesef neyse yapacak bir şey yok daha fazla bakıp moral bozmamaya çalışacağım ben uyanana kadar avmlerdeki stok zaten biter alanlara hayırlı olsun.
üzüldüm reis. ben konu ilk görenlerdenim ihtiyacım olmadığından almadım nasip galax da güzel kart 2k için canını sıkma değmez. örnek ben k.kartların çok faiz para ödedim. para için moralini bozmana hiç gerek yok. para kazanılır ama sağlığını geri yerine koyamazsın.
Ben bu ürüne alınmaz demedim, leş bir model dedim. Daha ne yazdığımı okumuyorsunuz direkt bir kelime üzerinden yürüyorsunuz. Ayrıca dediğim gibi eğer diğer giriş seviye kartlar sıradan bir daireyse Ventusla Windforce içeriyi bok götüren bir dairedir.
Eğer şu anki fiyat üzerinden 2k zarardaysanız, sabahtan fiyat değişmemişse yakın bi vatana atlayın gidin bence. Hatta h.sonu çalışıyorlarsa telden bile sipariş verilebilir. Denemekten zarar gelmez.
üzüldüm reis. ben konu ilk görenlerdenim ihtiyacım olmadığından almadım nasip galax da güzel kart 2k için canını sıkma değmez. örnek ben k.kartların çok faiz para ödedim. para için moralini bozmana hiç gerek yok. para kazanılır ama sağlığını geri yerine koyamazsın.
Vade farksız taksit olayıyla hazır sistem çıkması fiyatına geliyor, bu fiyata geçtiğimiz ay b580 hazır sistem çıkması bulunuyordu (tabi nakitiniz varsa taksit yok haliyle) ama kalmadı alanlar hiç ventusa takılmasın gayet iyi fiyat 8900 e sıfır kapalı kutu vade farksız 3 ay taksitle daha iyi seçenek yok
4xxx serisinin genelinde fiyat düşüşü olması lazım artık