Bitti geceleri giriyor indirime sabah 6-7ye kadar olması lazımGiriş yaptım ödemeye kadar geldim fiyat hala 32k indirim bitti mi
Teşekkür ederim bu gece tekrar bakayım o zamanBitti geceleri giriyor indirime sabah 6-7ye kadar olması lazım
böyle bir şey yaşasam ağlardım bu büyük ihtimalle prime'dan iyidir soğutma olarakAAAAAAA 30 ASUS PRİME ALDIM SOĞUTMASI ÇOK İYİ OLSADA BUNUN TASARIMI ÇOK İYİ
Gaming Trio OC nin dengi TUF. İncelemesi var zaten TUF ile aralarında 1-2 derece oynuyor.böyle bir şey yaşasam ağlardım bu büyük ihtimalle prime'dan iyidir soğutma olarak
bu segment nvidia kartlarda aşırı ısınan bir kart pek yok zaten tasarıma kalıyor olay bende strix 6750xt var msi gaming tasarımları daha güzel geliyor.Gaming Trio OC nin dengi TUF. İncelemesi var zaten TUF ile aralarında 1-2 derece oynuyor.
Asus prime bu kartın getir götürünü yapar anca. Bunun dengi TUF. Olay sadece soğutma değil ona bakarsan nitro+ ile pulse arasında da 1-2 derece oynuyor ama nitro+ her anlamda çok daha iyi bir kart. PCB kalitesi bile başlı başına çok daha iyi.soğutma olarak asus primemle aynı gözüküyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana göre aynı ben hiç bi oyunda 63 geçmedi ve baya oyun denedim
sonuç olarak aynı performansı veriyo neyin getiri götürü knk aynı chipsetAsus prime bu kartın getir götürünü yapar anca. Bunun dengi TUF. Olay sadece soğutma değil ona bakarsan nitro+ ile pulse arasında da 1-2 derece oynuyor ama nitro+ her anlamda çok daha iyi bir kart. PCB kalitesi bile başlı başına çok daha iyi.
Tmm knk aynı paraya ROG yerine ventus X2 alırsınsonuç olarak aynı performansı veriyo neyin getiri götürü knk aynı chipset
öyle yaparımTmm knk aynı paraya ROG yerine ventus X2 alırsın
senin kart nedir hocamTmm knk aynı paraya ROG yerine ventus X2 alırsın