igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,768
alabiliyorsan al25 bin lira 6 taksit ile Asus Tuf 5060 Ti almıştım, iade edip bunu almak mantıklı mıdır?
alabiliyorsan al25 bin lira 6 taksit ile Asus Tuf 5060 Ti almıştım, iade edip bunu almak mantıklı mıdır?
Vatan'da 3 taksit varmış, yalan oldu maalesef :/alabiliyorsan al
tamam ben ne yazdım 5070ti almaya kara vermeden önce 5070 aldım dedim. sonrasında 5070ti aldımbu konuyada atım bakmak istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen 5070 sonra ti geçtin
ben yanlış anladımışım kusura bakmatamam ben ne yazdım 5070ti almaya kara vermeden önce 5070 aldım dedim. sonrasında 5070ti aldım![]()
üstten de versem hoş durmuyor bu sefer bende en son saldımagaa olmamış bu cidden çok saçma mecbur kabloyu üstten vermek lazım yazıyı sergilemek için ama kasanın maşallahı var
onun soğutması nasıl memunmusuntamam ben ne yazdım 5070ti almaya kara vermeden önce 5070 aldım dedim. sonrasında 5070ti aldım![]()
7500f ısınan bi işlemci değil çok ama tam yükte 60 derecelerde geziyoruonun soğutması nasıl memunmusun
yok ben ekran kartını sordum7500f ısınan bi işlemci değil çok ama tam yükte 60 derecelerde geziyoru
uv yaptınmı7500f ısınan bi işlemci değil çok ama tam yükte 60 derecelerde geziyoru
o riser argb kabloları nerden aldın hocam çok hoş duruyor alasım var benimdeüstten de versem hoş durmuyor bu sefer bende en son saldım
ha pardon. 70 derecede tam yükte akvaryum kasanın içinde olduğu için normal karşılıyorumyok ben ekran kartını sordum
hocam incehesap satıyor bunları. ordan aldım. kontrolcusu yanında geliyoro riser argb kabloları nerden aldın hocam çok hoş duruyor alasım var benimde
kablolaması garip biraz sadece. usb'si var argb kabloyu ona takıyorsun. sonra da pc'ye takıyorsun ama kasanın arkasında bir tane kablo gözüküyoro riser argb kabloları nerden aldın hocam çok hoş duruyor alasım var benimde
vala bence 2 kabloya 5 k çokkkha pardon. 70 derecede tam yükte akvaryum kasanın içinde olduğu için normal karşılıyorum
hocam incehesap satıyor bunları. ordan aldım. kontrolcusu yanında geliyor
kablolaması garip biraz sadece. usb'si var argb kabloyu ona takıyorsun. sonra da pc'ye takıyorsun ama kasanın arkasında bir tane kablo gözüküyor
evet çok da işte zevk napacan. kasayı 6500 aldım 2 kabloyu 5,300 e aldımvala bence 2 kabloya 5 k çokkk