Vala bende her şey argb bı kart değilbende arıyordum argb ama pes ettim artık ama bir nedeni varki o da bileşenlerin hepsinin simsiyah olmuş olması o yüzden fanlarla işi çözecem artık siyahın asilliği der kapatırım konuyu![]()
Vala bende her şey argb bı kart değilbende arıyordum argb ama pes ettim artık ama bir nedeni varki o da bileşenlerin hepsinin simsiyah olmuş olması o yüzden fanlarla işi çözecem artık siyahın asilliği der kapatırım konuyu![]()
bu msi ile benim aldığım asusun arasında 1.8k falan fark var ama taksit olayından dolayı avantajlı taraf kazanır her zaman heleki tr detaksit olayında çok haklısınız vade farksız 6 taksit olayı büyük avantaj fiyatı önemsiz
5070 te bir ihtiyaç dostumMillet ihtiyacı aşmış göz doyursun diye Ekran karti alıyor![]()
salla bi fotosunuda görelimVala bende her şey argb bı kart değil
ne olursa olsun fiyat hiç önemli degil vade farksız uzun taksit olması yeterli bile kelepir olması içinbu msi ile benim aldığım asusun arasında 1.8k falan fark var ama taksit olayından dolayı avantajlı taraf kazanır her zaman heleki tr de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5070 te bir ihtiyaç dostum![]()
iyi bir durumda aldığımı düşünüyorum ben asusu bu haliylene olursa olsun fiyat hiç önemli degil vade farksız uzun taksit olması yeterli bile kelepir olması için
incehesapta taksit durumu daha sıkıntıbu fiyattan colorfull 5070 vardı o daha iyi sanırım
olması gereken fiyata düştü diye bedavacı tayfa ne zaman gelcek diyordum . hayırlı olsunÇektim valla bu fiyata bu kart bedava, teşekkürler dostum.![]()
3080 12GB var yıllara meydan okuyorMillet ihtiyacı aşmış göz doyursun diye Ekran karti alıyor![]()
bu msi ile benim aldığım asusun arasında 1.8k falan fark var ama taksit olayından dolayı avantajlı taraf kazanır her zaman heleki tr de
5070 te bir ihtiyaç dostum
salla bi fotosunuda görelim
42K 5070Tİ alınır mı bu mantıkla 9 taksitne olursa olsun fiyat hiç önemli degil vade farksız uzun taksit olması yeterli bile kelepir olması için
Bu bence tasarımıyla daha iyi soğutma olarak eşitir yüksek ihtimalbu fiyattan colorfull 5070 vardı o daha iyi sanırım