Kanka 2K için mi?42K 5070Tİ alınır mı bu mantıkla 9 taksit![]()
msi 5070e suprim x yapmamış msi'in top model 5070i bu kartorta üst seviye üst seviye msı da suprim x
2k evetKanka 2K için mi?
Sana zahmet gelince sıcaklık testi yapıp foruma yada bana atarmısınÇektim valla bu fiyata bu kart bedava, teşekkürler dostum.![]()
Sana zahmet gelince sıcaklık testi yapıp foruma yada bana atarmısın
ANIRDIM HOCAM DALSDLSADLJKSADLSADHSAKLDİlk defa indirimli bir ürün paylaştın kral eyvallah.
asus prime ile bu msi gaming trio arasındaki soğutma farkı nasılki techpowerup 5070 serisinde çok az model incelemişo zaman rahatça 5070 klasmanında high tier diyebiliriz
bu asus tuf dan bir tık daha iyi klasman olarak oralarda msı klasında suprim x üretilmedigi için en üstü bu yani msı klasmanında high tier asus prime asus un griş seviye ürünüasus prime ile bu msi gaming trio arasındaki soğutma farkı nasılki techpowerup 5070 serisinde çok az model incelemiş
Tabii kanka yaparım.Sana zahmet gelince sıcaklık testi yapıp foruma yada bana atarmısın
Kanka ben 5070'le bu işi çözersin diyorum belki linç yerim ama. Çok araştırdım 12GB Vram 2K'da yetiyor ve 2K'da net yetiyor DLSS4 ile. Ben 2K için alıyorum bunu.2k evet
onu almasam bunu alırdımbu fiyattan colorfull 5070 vardı o daha iyi sanırım