❌İndirim Bitti! MSI GeForce RTX 5070 GAMING TRIO OC 29.437 TL

soğutma olarak asus primemle aynı gözüküyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asus prime ile bu msi gaming trio arasındaki soğutma farkı nasılki techpowerup 5070 serisinde çok az model incelemiş
bana göre aynı ben hiç bi oyunda 63 geçmedi ve baya oyun denedim

bu asus tuf dan bir tık daha iyi klasman olarak oralarda msı klasında suprim x üretilmedigi için en üstü bu yani msı klasmanında high tier asus prime asus un griş seviye ürünü
9070xt de asus prime fena değildi sıcaklık bakımından o yüzden sordum iki kartın kalınlığıda aynı msi 2 3 sm daha uzun sadece. prime da fan yaprakları daha fazla hatta

bana göre aynı ben hiç bi oyunda 63 geçmedi ve baya oyun denedim
benimde en fazla 65 demiştir o da kasadan kaynaklı yan camı açtım 4 derece düştü :D

9070xt de asus prime fena değildi sıcaklık bakımından o yüzden sordum iki kartın kalınlığıda aynı msi 2 3 sm daha uzun sadece. prime da fan yaprakları daha fazla hatta

benimde en fazla 65 demiştir o da kasadan kaynaklı yan camı açtım 4 derece düştü :D
sen kasam ısınıyo diye konu açmıştım gaiba senin kasayı hatırıyom biraz dardı oyüzden olabilir yinede çok iyi sonuç benim kasayı atım gördüysen

sen kasam ısınıyo diye konu açmıştım gaiba senin kasayı hatırıyom biraz dardı oyüzden olabilir yinede çok iyi sonuç benim kasayı atım gördüysen
evet yazmıştın sende konuya o kasa işte. gördüm senin kasayı altının mesh olmasından ziyade üstü mesh olması daha mantıklı sıcak hava yükseliyor ama senin üstte 360mm sıvı soğutucu var

Bu bence tasarımıyla daha iyi soğutma olarak eşitir yüksek ihtimal
hocam dijital göstergesi falan var ben çok beğenmiştim 5070ti almaya karar vermeden önce onu almıştım

hocam dijital göstergesi falan var ben çok beğenmiştim 5070ti almaya karar vermeden önce onu almıştım
vala çok güze kart soğutmasıda tepe ama bunun tasarım biraz daha iyi bence 5070 isteyen herkeze onu öneriyodum

ben 5070 te asus prime almadan önce senin phoenixten alcaktım ama kart çok uzun olunca mecbur vazgeçtim benim kasaya sığmıyor diye :D

evet yazmıştın sende konuya o kasa işte. gördüm senin kasayı altının mesh olmasından ziyade üstü mesh olması daha mantıklı sıcak hava yükseliyor ama senin üstte 360mm sıvı soğutucu var
bu konuyada atım bakmak istersen

sen 5070 sonra ti geçtin

önceki sayfalarda gördüm zaten senin kasayı atmak istiyorsan at bir daha
yok knk ben belki ben önceden atım ordan hatırlıyosun diyedir dedim gördüysen sıkıntı yok spam yapmim

25 bin lira 6 taksit ile Asus Tuf 5060 Ti almıştım, iade edip bunu almak mantıklı mıdır?

Geri