Neler Yeni

Msı Gg Clutch GM41 vs Asus ROG Pugio II ve daha iyi seçenekler

GittiGidiyor en erken yarın döner. Çözüm üreteceklerini zannetmiyorum. Tüketici hakem heyetine giderim acelem yok.
Sahibindende az kullanılmış logitech g pro x ve razer viper ultimate de var alternatif olarak. Ama ben laptopun takımını bozmamak adına msi alıyorum, çok oyun oynamıyorum zaten kardeşlerim. Laptopu doktora tezim için aldım. Fiyatı 62626 TL’ye fırlamış.

Konu tüketici hakem heyetine giderse sizden de siparişlerinizin detaylarını isteyeceğim bunun dolandırıcılık olduğunu kanıtlamak İçin. İki şahit adamı ipe götürür.

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan
Sorununuz neydi katar pro wirelessda almayı düşünüyordum vazgeçmiştim 190 TL idi.
Mousepad den dolayı bir takılma oluyordu hızlı hızlı sağ sol yapınca mouse ortada kalıyor 5 birim sağ yapıyorsanız 1 birim gidip takılıyor baya bir kişi yaşamış bu sorunu anladığım kadarıyla kaliteliyse sizinki deneyebilirsiniz.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
GittiGidiyor en erken yarın döner. Çözüm üreteceklerini zannetmiyorum. Tüketici hakem heyetine giderim acelem yok.
Sahibindende az kullanılmış logitech g pro x ve razer viper ultimate de var alternatif olarak. Ama ben laptopun takımını bozmamak adına msi alıyorum, çok oyun oynamıyorum zaten kardeşlerim. Laptopu doktora tezim için aldım. Fiyatı 62626 TL’ye fırlamış.

Konu tüketici hakem heyetine giderse sizden de siparişlerinizin detaylarını isteyeceğim bunun dolandırıcılık olduğunu kanıtlamak İçin. İki şahit adamı ipe götürür.
Gittigidiyorlar şimdi görüştüm. Biz anca şikayetinizi iletebiliriz ürünü değiştirip değiştirmemek onlara kalmış diyor. Eğer kullanmak istemiyorsak iade edebilirmişiz.

Oyalıyorlar bana da haftasonu görüşemediklerini söylediler. Pazartesi cevaplarını alır almaz tüketici hakem heyetine giderim.
Yalan ilanı kontrol etmek GittiGidiyor’un sorunu, sahte ilanla yanlış ürün gönderip tüketiciyi aldatmak satıcının sorunu.

Razer viper da da kronik bir sorun varmış yorumda biri yazmış o kadar pahalı bir ürün olmasına rağmen.

Caelius

80+ Silver
pugio 2 de de var switch değiştirme ayrıca değişim neye gerekicek anca 2 yıldan sonra belki o da
Kalih gm switchler cok kaliteli yani sahsen ben wireless alsam kesinlikle degistiriirm switchlerini ama sizin tercihiniz

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Moral sıfır benim ya . Resmen dolandırıldık tüm indirimler kaçıyor para piyasada yok.
Bir daha ne öneririm incehesabı ne de alışveriş yaparım.
aynen ya vallaha para gelse direkt mm731 alıcam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalih gm switchler cok kaliteli yani sahsen ben wireless alsam kesinlikle degistiriirm switchlerini ama sizin tercihiniz
yani omron varken şahsen değiştirmem omron switch i baksanız en pahalıda da var neredeyse bütün iyi mouselarda omron switch var hiç bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum switch yönünden asla sorun olmaz kalan sensör oluyor sensör benim için daha önemli 700tl ye fury yerine 435tl ye pugio 2 yada 631tl ye mm731 yada 679tl ye pulsefire dart alırım şahsen benim düşüncem bu

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oyalıyorlar bana da haftasonu görüşemediklerini söylediler. Pazartesi cevaplarını alır almaz tüketici hakem heyetine giderim.
Yalan ilanı kontrol etmek GittiGidiyor’un sorunu, sahte ilanla yanlış ürün gönderip tüketiciyi aldatmak satıcının sorunu.

Razer viper da da kronik bir sorun varmış yorumda biri yazmış o kadar pahalı bir ürün olmasına rağmen.
Zamanım ve param olsa ben de uğraşmak isterim lakin mouse'a ihtiyacım var. Sipariş vermeden önce ekran görüntüsü almıştım lazım olursa atabilirim. Umarım kazanırsın. Bu gün Abdullah hacıgül Steel series ürünlerinde indirim yapacaktı mouse indirimi de olabilir.
Parayı gaspettiler resmen ya.

Sonunda hukuki durumu anlatıyor hem GittiGidiyor hem de satıcı sorumlu.

Zamanım ve param olsa ben de uğraşmak isterim lakin mouse'a ihtiyacım var. Sipariş vermeden önce ekran görüntüsü almıştım lazım olursa atabilirim. Umarım kazanırsın. Bu gün Abdullah hacıgül Steel series ürünlerinde indirim yapacaktı mouse indirimi de olabilir.
Parayı gaspettiler resmen ya.
Abdullah Hacıgül kim nerede satış yapıyor?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sonunda hukuki durumu anlatıyor hem GittiGidiyor hem de satıcı sorumlu.

Abdullah Hacıgül kim nerede satış yapıyor?
:D Forumun kurucusu . Foruma özel indirim yaptıracak. Donanım arşivi instagram ve youtube kanalı üzerinden takip et. Konusu da açılmıştı bakabilirsin.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
:D Forumun kurucusu . Foruma özel indirim yaptıracak. Donanım arşivi instagram ve youtube kanalı üzerinden takip et. Konusu da açılmıştı bakabilirsin.
ya arkadaş para yok indirim olacak bu nasıl şanssızlık ya cidden direkt parayı verseler bari tam tilt ya

Bu karar emsal ve kesinlikle haklıyız o mouseu vermek zorundalar:

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
ARKADAŞLAR VİDEO YAYINDA İNDİRİMLERE BAKABİLİRSİNİZ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular