Neler Yeni

Msı Gg Clutch GM41 vs Asus ROG Pugio II ve daha iyi seçenekler

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben rival 3 ve aerox 3 ün malzeme kalitesini beğenmiyorum. Ağırlığı düşürmek için fazla inceltmişler. Kasası esniyordu ve gıcırdıyordu. Tabi belki bendeki rival 3 sorunlu olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben rival 3 ve aerox 3 ün malzeme kalitesini beğenmiyorum. Ağırlığı düşürmek için fazla inceltmişler. Kasası esniyordu ve gıcırdıyordu. Tabi belki bendeki rival 3 sorunlu olabilir.
Şuanda alamıyorum zaten gm41 parası yatmadıkça.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit

Şuanda alamıyorum zaten gm41 parası yatmadıkça.
vallaha ya adamlar paramızın üstüne kondular cidden

@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz acaba bir öneriniz var mı yardım falan etme şansınız

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,615
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mouse’ları beğenmedim. Ağırlığı düşürmek için delikli yapmışlar. Bedava deseler almam. Aslında laptopun klavyesi de steelseries ve yazılımı yüklü.
Mousepad olarak da RGB olan küçük kalmış. Düz olan İçin zaten Almanya’dan msi gd70 istedim logosu efsane 900x400x3 mm.
Kulaklık bilemedim. O konuda bilgim yok hiç

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Bu konu hakkında diyebileceğim çok bir şey yok açıkçası. Konuya detaylıca bakamadım zaten.
hemen kısa özet geçeyim istersen biz gittigidiyor incehesaptan gm41 wireless aldık ama bize yolladıkları kablolu versiyonu ve ayrıca aradığımızda diyolar ki stokta olursa stokta gözüküyor diyorum sonra ilgilenilecek geri dönüş sağlanacak falan diyor bunlar wireless aldığımızı gördükleri halde neden böyle şeyler yapıyolar kısa özet bu abi @Mehmet Yılmaz bize ne önerirsin ne yapalım sence

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,615
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hemen kısa özet geçeyim abi istersen biz gittigidiyor incehesaptan gm41 wireless aldık ama bize yolladıkları kablolu versiyonu ve ayrıca aradığımızda diyolar ki stokta olursa stokta gözüküyor diyorum sonra ilgilenilecek geri dönüş sağlanacak falan diyor bunlar wireless aldığımızı gördükleri halde neden böyle şeyler yapıyolar kısa özet bu abi @Mehmet Yılmaz bize ne önerirsin ne yapalım sence abi
Satın alınan ürünler kısmında ne yazıyor?

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Mouse’ları beğenmedim. Ağırlığı düşürmek için delikli yapmışlar. Bedava deseler almam. Aslında laptopun klavyesi de steelseries ve yazılımı yüklü.
Mousepad olarak da RGB olan küçük kalmış. Düz olan İçin zaten Almanya’dan msi gd70 istedim logosu efsane 900x400x3 mm.
delikli değişir bazıları seviyo bazıları sevmiyo değişir kişiden kişiye artık moda gibi o yüzden öyle yapıldı

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
rival 650 güzel de o da çok ağır 120gr. Yazılımını ben beğeniyorum aslında . Delikli petek yapı sadece ağırlığı düşürmek için değil el terlemesine karşı da çok iyi aslında ama dediğim gibi kasaları çok esniyor bu modelin.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Satın alınan ürünler kısmında ne yazıyor?
aldığımız ürün bu fakat kablolu geldi faturada da kablolu yazıyor arayıp sipariş kodunu verdiğimizde evet wireless almışsınız deniyor

rival 650 güzel de o da çok ağır 120gr. Yazılımını ben beğeniyorum aslında . Delikli petek yapı sadece ağırlığı düşürmek için değil el terlemesine karşı da çok iyi aslında ama dediğim gibi kasaları çok esniyor bu modelin.
hiç aerox 3 kullanan var mı forumda

Ekler

• Screenshot_12 blurlu.png
    Screenshot_12 blurlu.png
    82.5 KB · Hit: 20

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,615
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
aldığımız ürün bu fakat kablolu geldi faturada da kablolu yazıyor arayıp sipariş kodunu verdiğimizde evet wireless almışsınız deniyor

hiç aerox 3 kullanan var mı forumda
Orada yazanı yollamak zorundalar, faturayı yanlış kesmeleri onların hatası. THH tarafında direkt lehinize karar çıkması gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,158
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom