🔥İndirim MSI GG Force GC20 Beyaz Oyun Kolu 1.499 TL

100 TL fazla verip Bigbig Won Aether alınmasını öneririm
bu mu hocam ? Ona göre alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun ilk versiyonu bende vardı, kronik arızaları oluyordu. Bu modelde durum nedir bilmiyorum ama MSI olmasına aldanmayın. 8BitDo, Gamesir veya EasySMX gibi markaların Hall Effect’li kontrolcülerine bakmanızı tavsiye ederim.
Bütçe 2000 hocam.

Gamesir Nova 2 Lite Beyaz gamepadi beğendim alsam mı bilemedim.

Artık hall effect olmayan gamepadlere para vermek mantıksız. Resmen kaliteyi hissediyorsunuz oynarken. Aylardır Easysmx x15 kullanıyorum 1000 liraya aldığım gamepadin xbox Gamepadden çok daha iyi olması ve 3 te bir fiyatına olması ne kadar enteresan

Bunu alacağınıza üzerine 8500 lira daha verip Flydigi Apex 5 alın çok daha mantıklı bence.

Bunu alacağınıza üzerine 8500 lira daha verip Flydigi Apex 5 alın çok daha mantıklı bence.
bunu alacağınıza üzerine 1m 600 bin daha verin vw polo alın daha mantıklı. Half efectti gerçekten hissedersiniz?

Şaka maka yurtdışından falan ucuza bir şeyler gelmez mi yav.

bunu alacağınıza üzerine 1m 600 bin daha verin vw polo alın daha mantıklı. Half efectti gerçekten hissedersiniz?

1.6 milyona Polo? Skoda suberb alırsın

Ben Polo'nun gamepad olarak kullanıldığını bilmiyordum, hadi Tesla belki de...

• Hahaha
Reaksiyonlar: nyaa
bu mu hocam ? Ona göre alacağım

Bütçe 2000 hocam.

Gamesir Nova 2 Lite Beyaz gamepadi beğendim alsam mı bilemedim.
evet bu eğer ki 2200 çıkabilirseniz bigbig won gale hall combo olarak alabilirsiniz hem şarj docku var hemde hareket sensörü ekranı yok ama ekstra analog başlıkları ile geliyor ayrıca 2 makro tuş yerine 4 makro tuşu var ama bunlar olmasada olur derseniz aether alabilrisiniz

gale mi aether mi daha ucuzu yok mu yav
düz gale kötü hall effect değil çünkü ama gale hall bütçeniz varsa gale hall daha iyi aetherdan

abartma kanka sende :kekw:

Son düzenleme:
evet bu eğer ki 2200 çıkabilirseniz bigbig won gale hall combo olarak alabilirsiniz hem şarj docku var hemde hareket sensörü ekranı yok ama ekstra analog başlıkları ile geliyor ayrıca 2 makro tuş yerine 4 makro tuşu var ama bunlar olmasada olur derseniz aether alabilrisiniz

düz gale kötü hall effect değil çünkü ama gale hall bütçeniz varsa gale hall daha iyi aetherdan

abartma kanka sende :kekw:
Kullanım amacım Forza Horizon 5 ve FC25 gibi oyunlarda bir kaç saat vakit geçirmek hocam. Sorun çıkartmasın işimi görsün yeter. Makro ile işim yok :D Düz modeli alayım o zaman üzmez inşallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri