Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,401
200 TL altı pek mouse kalmadı bütçesi olmayan arkadaşlar değerlendirebilir.
Bu indirim botu yazmayı falan nerden öğrenebiliriz?Fiyatı baya iyi Hepsiburada programını yazayım bende. Güzel fırsatlar olabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Play market'e girdim. Veee herkes 1 yıldız verdiği için geri vites atmış bulunmaktayım.
Ben istemem kalsın arkadaş![]()
Bot yazmayı bilmem de kardeşim. Program üzerinden indirimli ürünlerin linki oluyor genelde oradan bakarım.Bu indirim botu yazmayı falan nerden öğrenebiliriz?
Ona programa gerek yok ki. Akakçe üzerinden bildirimleri aç yine aynısı geliyor.Bot yazmayı bilmem de kardeşim. Program üzerinden indirimli ürünlerin linki oluyor genelde oradan bakarım.
Birde Sevdiğin ürüne Yürek yani beğeni atarsın. İndirime girdiğinde e-posta ile indirime düştüğünü yolluyorlar bildiğim kadarıyla.
Anlatabildimse ne mutlu bana.
Bak akakçeyi bilmiyordum. Genelde N11 ve Trendyoldan sipariş vererim de ona göre konuştum haniOna programa gerek yok ki. Akakçe üzerinden bildirimleri aç yine aynısı geliyor.
Akakçede hesap oluştur. Sağ üst köşede takip listesi var oraya ekle istediğin ürünleri indirim geldiğinde bildirim geliyor.Bak akakçeyi bilmiyordum. Genelde N11 ve Trendyoldan sipariş vererim de ona göre konuştum hani
Ya da seni takip ederimAkakçede hesap oluştur. Sağ üst köşede takip listesi var oraya ekle istediğin ürünleri indirim geldiğinde bildirim geliyor.