anakart modeline göre değişir ama işlemci ve anakartı alcak taraf sizseniz takas edilebilirMsi gtx 1660 süper ile i7 10700k+z490 anakart takas etmek mantıklı mı ?
anakart modeline göre değişir ama işlemci ve anakartı alcak taraf sizseniz takas edilebilir
gigabayt z490 ud ama ben msı z40 a pro veya tomahawk modeli olursa düşünüyorumhangi z490
gigabayt z490 ud ama ben msı z40 a pro veya tomahawk modeli olursa düşünüyorumKarşılığında 10700K ve Z490 alan sen isen kaçırma. 2299 TL'ye satıldı o kart Media Markt'ta. Fırsat kollar bir ara yine bulup alırsın.
ekran kartı sahibi benimEkran kartı sahibi siz misiniz? Anakartın modeli nedir?
O zaman kabul etmenizi öneririm. İşlemci+ anakartın ikinci el değeri yaklaşık olarak 3.500-3.750 TL bandında. Ekran kartı ise ederi olarak daha düşük. İşlemciyi kullanmayacak iseniz aldığınız bileşenleri satıp kâra da geçebilirsiniz.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet benim gigabayt z490 ud ama ben msı z40 a pro veya tomahawk modeli olursa düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gigabayt z490 ud ama ben msı z40 a pro veya tomahawk modeli olursa düşünüyorum
gigabayt z490 ud ama ben msı z40 a pro veya tomahawk modeli olursa düşünüyorum
ekran kartı sahibi benim
yok kullanacağım ama ekran kartı stok yüzünden uçmuş halde şuan bu ekran kartı 4500 tl ve 5500 tl hatta 6 bin gibi fiyatlarla ilanda 2. elde her yerde. Kafamı karıştıran da bu zaten. Şuan kasamda i5 9400f ve ms 365m pro takılı onlarıda 2. elden satmayı düşünüyorum bu takası yaparsamO zaman kabul etmenizi öneririm. İşlemci+ anakartın ikinci el değeri yaklaşık olarak 3.500-3.750 TL bandında. Ekran kartı ise ederi olarak daha düşük. İşlemciyi kullanmayacak iseniz aldığınız bileşenleri satıp kâra da geçebilirsiniz.
Mantıklı tabii ki. 10700k nın kendi grafik kartı var. Bi süre kullanırsın sonra para biriktirip 3060 alırsın.Msi gtx 1660 süper ile i7 10700k+z490 anakart takas etmek mantıklı mı ?
Şu anda kullandığınız bileşenleri satıp bir süre 10700K'nın içindeki dahili grafik biriyle idare edip bütçe oluşturursanız güzel bir ekran kartı ekleyebilirsiniz.yok kullanacağım ama ekran kartı stok yüzünden uçmuş halde şuan bu ekran kartı 4500 TL ve 5500 TL hatta 6 bin gibi fiyatlarla ilanda 2. elde her yerde. Kafamı karıştıran da bu zaten. Şuan kasamda i5 9400f ve ms 365m pro takılı onlarıda 2. elden satmayı düşünüyorum bu takası yaparsam
bende bunu düşünüyorum tam olarak ama sıvı soğutma alamdan kullanabilir miyim ekran kartı takana kadar onu bilmiyrumMantıklı tabii ki. 10700k nın kendi grafik kartı var. Bi süre kullanırsın sonra para biriktirip 3060 alırsın.
tam olara kbenimde düşündüğüm bu10700K + Z490 çok daha mantıklı. Arada ucuza gelebiliyor o kart. 10700K bile yalnız daha pahallı ondan birde Z490 ile veriyor. iGPU ile idare edip 2. elde 3060 falan satılırsa yanlışlıkla iyi fiyata onlardan alırsın.