Beyazı olsun, termal macun ikramı olsun, 20 dolar steam kodu hediye edilsin. Kargodan sarışın bir manita istiyorum ben de.
Üstünde hazır geliyor zaten ekstra koymazlar.İçinden termal macun çıkıyorsa alayim
Ürün yeni çıkmış galiba, hakkında herhangi bir inceleme yok. 5600 için yeter mi sizce?
Msi’nin satıcı listesinde yok sanırımSiteyi inceledimde bu ürün 40 dolar vaat ediyor gibi geldi daha mantıklı değil mi?
MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Evet diğerlerinde de çok pahalıSiteyi inceledimde bu ürün 40 dolar vaat ediyor gibi geldi daha mantıklı değil mi?
MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msi’nin satıcı listesinde yok sanırım
Anlamlandıramadım site çok kötü 2. Sayfaya girip bakamıyorum bileEvet diğerlerinde de çok pahalı
63 liralık zam yemişİndirim bitmiş
Alsam mı almasam mı karar veremedim63 liralık zam yemiş
Söyledim düzelttilerAlsam mı almasam mı karar veremedim
Yok ondan değil. Şimdi muadili fiyatta çok iyi soğutucular var, bunun performansı nasıl olur onun bilinmezliğiSöyledim düzelttiler![]()
Satıcı listesine nereden bakabiliyoruzSiteyi inceledimde bu ürün 40 dolar vaat ediyor gibi geldi daha mantıklı değil mi?
MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msi’nin satıcı listesinde yok sanırım
@Maethril_Sana mı soracak millet ? Sen mi veriyorsun parasını sanane ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.msi.com/service/wheretobuy/#7,3 Satıcıların listesini paylaşmışlar beyaz almak isteyen diğer sitelere bakabilir