🔥İndirim Msi Hava Soğutucu 🔥1.299₺ + 20$ Steam Kodu Hediye !

Siteyi inceledimde bu ürün 40 dolar vaat ediyor gibi geldi daha mantıklı değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi’nin satıcı listesinde yok sanırım
Bu ürün nasıl 40 dolar oluyor 20 artı 20 şeklinde mi?

Hocam bunu biliyorum çünkü yapan çok var bir eşyayı 20 gün kullanıp iade edenleri biliyorum lcwda çalışıyordum 25 gün giymişler sonra gelip iade ediyolardı xd kabul ediyodu şirket mecburen
Tamam biliyorsunuz eyvallahta bu soruyu sorma amacınız nedir?

Siteyi inceledimde bu ürün 40 dolar vaat ediyor gibi geldi daha mantıklı değil mi?

Msi’nin satıcı listesinde yok sanırım
Çektim bir tane

Bu ürün nasıl 40 dolar oluyor 20 artı 20 şeklinde mi?
İnşallah öyledir :D

Sabah görmüştüm almasam mı gerek yok dedim de, çektim şimdi arkadaşa hediye ederim stok soğutucudan da kurtulmuş olur hem. Ben de steam kodu alırım temizinden.

Olmadı satarım ikinci elde.

Çektim bir tane

İnşallah öyledir :D
Hocam ben de çekecektim iptal ettim şimdi denemekten zarar gelmez diye tekrar aldım. 20 artı 20 toplam 40 eminim ama ürünün üstüne tıkladığımda satıcılar kısmında amazon yok. Çok gariptir ki aynı ürünün 360ına tıkladığımda satıcılar kısmında amazon var, denemekten zarar gelmez diye aldım kod için zaten uygun. En en kötü ihtimal iade ederim.

Hocam ben de çekecektim iptal ettim şimdi denemekten zarar gelmez diye tekrar aldım. 20 artı 20 toplam 40 eminim ama ürünün üstüne tıkladığımda satıcılar kısmında amazon yok. Çok gariptir ki aynı ürünün 360ına tıkladığımda satıcılar kısmında amazon var, denemekten zarar gelmez diye aldım kod için zaten uygun. En en kötü ihtimal iade ederim.
Belkide indirimde oldugu için o ürünü çıkartmış olabilirler amazonun listesinden

Belkide indirimde oldugu için o ürünü çıkartmış olabilirler amazonun listesinden
Doğru ama aynı durum başlıktaki hava soğutma için de var, başka ürünlerde hepsiburada gözüküyor ancak o hava soğutmada hepsiburada gözükmüyor.

İyi de satıcı ile alakası yok gibi hocam sanki MSI'in kendi global sitesinden kod geliyor gibi.

Siteye ürün kaydı yapıyorsunuz, ürün kaydından talep ediyorsunuz gibi duruyor. Ürün kaydı da seri no faturadır zaten onu kabul ederler garanti takibi için vs.

Şu linke gelip promosyonlara tıklayın Steam kuponu veren, dediğimi daha iyi anlayacaksınız hocam. Geçerli ürün listesinde olması yeterli gibi.

Doğru ama aynı durum başlıktaki hava soğutma için de var, başka ürünlerde hepsiburada gözüküyor ancak o hava soğutmada hepsiburada gözükmüyor.
Bu işler biraz şans işine kaçıyor geçen intelin bf6 promosyon kodunda vatandan intel hazır sistem aldım mail attım öyle bir şey yok dediler :D

Bu arada garantiye almak isteyenler Amazon yerine https://www.hepsiburada.com/msi-mag-coreliquid-i240-sivi-sogutma-p-HBCV00006Y9ARZ bunu alabilir 2800₺, 100₺ daha pahalı ve siyah ancak kampanya sayfasında satıcılar kısmında hepsiburada gözüküyor.

1761996705238.webp

Bu arada garantiye almak isteyenler Amazon yerine https://www.hepsiburada.com/msi-mag-coreliquid-i240-sivi-sogutma-p-HBCV00006Y9ARZ bunu alabilir 2800₺, 100₺ daha pahalı ve siyah ancak kampanya sayfasında satıcılar kısmında hepsiburada gözüküyor.

Alıntıyı görüntüle
Bence bu böyle değil ya, çok saçma olur, global sitesi tamamen ürün kaydına ve modeline bakıyor.

Yani nereden aldığınız önemli değil gibi. Kaydedilmiş ürüne talep edebiliyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,528
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri