MSİ İLE ASUS ARASINDA KALDIM

D3XV4RT

80+
Reaksiyon skoru
3
Msi ile ASUS arasında kaldım sıcaklık konusunda için rahat değil hangi marka daha iyi soğutma açısından yardımcı olursanız çok memnun olurum
MSİ:
ASUS:
Bütçem 70 80 arasında tavsiye sisteminiz varsa yazarsanız iyi olur

kardom net asus ya harbi diyorum başkası yakışmaz yani

İnan bende çok asus istiyorum ama bir kısım msi daha iyi diyorken diğer kısım msi laptopların kronik sorunu sıcaklık diyor
kardom sıcaklık her laptop da var 7-8 marka kullandım inan hepsi aynı hatta bana monster alma falan feşmekan dedilerdi kardom (maşAllah) hp den acer dan ve gamebooster mıdır nedir ondan daha serinde kalıyor. Arkadaşta var msi onun ki bile yer yer benimkinden daha sıcak ki ben genelde soğutucu da kullanmam fakat o kullanır. Demem o ki kardom inan hepsi sıacık zaten aradaki farklar da öyle çok değil 3-5 derece ve bunlar performans da ahım şahım etki etmeyen şeyler. Tecrübe ile diyorum ben kendime alacak olsam asus alırdım. Birde elektronik her yerde şans işi kardom berbat bişi de gelebilir herhangi bir elektronikte bilgin olsun...

Msi iyiymiş 2k ekran mis gibi

kardom sıcaklık her laptop da var 7-8 marka kullandım inan hepsi aynı hatta bana monster alma falan feşmekan dedilerdi kardom (maşAllah) hp den acer dan ve gamebooster mıdır nedir ondan daha serinde kalıyor. Arkadaşta var msi onun ki bile yer yer benimkinden daha sıcak ki ben genelde soğutucu da kullanmam fakat o kullanır. Demem o ki kardom inan hepsi sıacık zaten aradaki farklar da öyle çok değil 3-5 derece ve bunlar performans da ahım şahım etki etmeyen şeyler. Tecrübe ile diyorum ben kendime alacak olsam asus alırdım. Birde elektronik her yerde şans işi kardom berbat bişi de gelebilir herhangi bir elektronikte bilgin olsun...
Çok teşekkür ederim kardom içim biraz daha rahat teşekkür ederim

Katılıyorum

Çok teşekkür ederim kardom içim biraz daha rahat teşekkür ederim
rica ederim kardom ne demek her zaman. Ayriyeten de şunu diyeyim kardom ben bir cihazı almaya gücü yetip de o cihazı kötüleyen adam görmedim (sonradan görmeler hariç) başkalarına bakma öyle çok sıvı soğutmalı laptop çıksa şansın yoksa 99 derecede kullanırsın yani. Ayriyeten de şimdiden hayırlı olsun kardom güle güle kullan..

rica ederim kardom ne demek her zaman. Ayriyeten de şunu diyeyim kardom ben bir cihazı almaya gücü yetip de o cihazı kötüleyen adam görmedim (sonradan görmeler hariç) başkalarına bakma öyle çok sıvı soğutmalı laptop çıksa şansın yoksa 99 derecede kullanırsın yani. Ayriyeten de şimdiden hayırlı olsun kardom güle güle kullan..
Sağ ol kardom yeniden yardımın için aklımdaki sorular yanıt buldu teşekkürler

msi bence asusun garantisinde sorun yaşayanlar oluyor hep yeri geliyor temizliğe gönderiyorsun kapağı açıp hava sıkıp geri gönderiyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,633
Üyeler
183,317
Son üye
poyrazzk
Geri