Neler Yeni

MSI kasa olarak ne almalıyım ?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Bu kasayı ben de çok beğeniyorum ama çok pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

100R.

vallaha ustad ben 800-825 Arasından temin edebiliyorum ama 100R döngüsü Msı cidden ağır basıyor en azından belli bir kalite ve döngüsü var. Diğer kasa için pek bilgiye sahip değilim ve güç kaynağı tatmin etmez gibi herhangi bir bilgi yok neticede videolardan bakabileceğim yabancılar paylaşım yapmış ama yapmış işte o kadar :D

Sistem pek olmamış ama.

Ekran kartı için diyorsan hediye geldi diyebilirim ondan ötürü ;)

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
vallaha ustad ben 800-825 Arasından temin edebiliyorum ama 100R döngüsü Msı cidden ağır basıyor en azından belli bir kalite ve döngüsü var. Diğer kasa için pek bilgiye sahip değilim ve güç kaynağı tatmin etmez gibi herhangi bir bilgi yok neticede videolardan bakabileceğim yabancılar paylaşım yapmış ama yapmış işte o kadar :D
Güç kaynağı Aigo. Hazır sistemde değilse alınmaması gereken bir psu.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Güç kaynağı Aigo. Hazır sistemde değilse alınmaması gereken bir psu.

Yani bizzat tek tek bulup alıp parçaları toplamak mantıklı hazır sistemler rahat ve biraz olsun ekstra verdiğin bütçeye bakıyor. Oda belki herhangi bir işle uğraşmadığın içindir. Emek var sonuçta ortada ;)

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Ryzen 3 3100 sipariş ettim kargo süresi uzun ama güvenilir.

Bu süreçte fazla şey etmemek gerekir cidden 27 kasımda patik şiparişi verdim daha kargoya verilmedi :D Dış macunu verdim aynı zamanda daha kargoya verilmedi ondan kargo süresi benim için aslında pek önemli olmuyor. Bazen kargo'da iken ürünlerim kayboldu uğraşıp durdum saçma bir döngü olmadığı sürece geç gelsin sağlam gelsin.

Bilgilendirme için teşekkürler ederim. Güle güle kullanın bu arada ;)

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Herhangi bir bütçe hazırlanmamıştır.

İşlemci : AMD 5 5600 çıkışını bekliyorum.
Anakart : MSI B550 Tomahawk
Ekran kartı : Sapphire 5500 xt 8 Gb

Kasa : ?
Psu : ?
.
.
Monitör : Msı 144 hz.

Bu doğrultuda Msı kasa önerisi ve güç kaynağı olarak ne almalıyım.

Ek olarak marka takıntısı yok Bu kasayı bile düşünüyorum

ilginize şimdiden teşekkürler.
R5 5600x çıktı hocam

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu süreçte fazla şey etmemek gerekir cidden 27 kasımda patik şiparişi verdim daha kargoya verilmedi :D Dış macunu verdim aynı zamanda daha kargoya verilmedi ondan kargo süresi benim için aslında pek önemli olmuyor. Bazen kargo'da iken ürünlerim kayboldu uğraşıp durdum saçma bir döngü olmadığı sürece geç gelsin sağlam gelsin.

Bilgilendirme için teşekkürler ederim. Güle güle kullanın bu arada ;)
İmzama bakabilirsin. Pek gülmüyor. :p

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Kanka ben 800tl ye 4 fanlısını aldım itopya dan. Geçen hafta egzoz fansız olanı 730 TL idi
Özellikle beyaz modelini çok beğeniyorum. Güle güle kullan. Tek bildiğim eksi yanı fanlar biraz tıkırtı yapabiliyormuş.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ya hocam bütçeyi biraz daha ortalayın kart baya düşük kalıyor

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
R5 5600x çıktı hocam

Doğru Ustad 3200 TL ile çıkmıştı ama ben R5 5600 bekliyorum bilgilendirme için teşekkürler ederim. 3200 verecek kadar zengin olamadım daha 5600 içinde şartları zorluyorum :D

Özellikle beyaz modelini çok beğeniyorum. Güle güle kullan. Tek bildiğim eksi yanı fanlar biraz tıkırtı yapabiliyormuş.

Bende beyazını tav olmuştum sonradan öyle kaldı tren kaçınca tekrar binemiyorsun ustad :D daha gelmez o 720 800 TL'lik fiyatlar :D

Ya hocam bütçeyi biraz daha ortalayın kart baya düşük kalıyor

Kart hediye olarak geldi yapabileceğim bir döngü yoktu belki ilerleyen zamanda satıp ona göre bir upgrade yapabilirim 6000'ler tam oturunca

İmzama bakabilirsin. Pek gülmüyor. :p

Ustad Ramlerine talibim boşversene parça uyumları ve sistem ahenkle dans ediyor. Daha iyisi olur inşallah.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Doğru Ustad 3200 TL ile çıkmıştı ama ben R5 5600 bekliyorum bilgilendirme için teşekkürler ederim. 3200 verecek kadar zengin olamadım daha 5600 içinde şartları zorluyorum :D

Bende beyazını tav olmuştum sonradan öyle kaldı tren kaçınca tekrar binemiyorsun ustad :D daha gelmez o 720 800 TL'lik fiyatlar :D

Kart hediye olarak geldi yapabileceğim bir döngü yoktu belki ilerleyen zamanda satıp ona göre bir upgrade yapabilirim 6000'ler tam oturunca

Ustad Ramlerine talibim boşversene parça uyumları ve sistem ahenkle dans ediyor. Daha iyisi olur inşallah.
RAM' lere talibim derken :) Ne istiyorsunuz yani?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
RAM' lere talibim derken :) Ne istiyorsunuz yani?

Ram Ramdir yahu :D Fazladan bir şey olmaz diye şakasına takıldım. 128 Gb destekli anakart zor doluyorda tam kapasite :D Güle güle kullanın sisteminizi inşallah sistem toplamayı düşünen arkadaşların en kötü sistemi sizin ki gibi olur ;)

Top Bottom