oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Sistem pek olmamış ama.
Bu kasayı ben de çok beğeniyorum ama çok pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
100R.
Sistem pek olmamış ama.
Güç kaynağı Aigo. Hazır sistemde değilse alınmaması gereken bir psu.vallaha ustad ben 800-825 Arasından temin edebiliyorum ama 100R döngüsü Msı cidden ağır basıyor en azından belli bir kalite ve döngüsü var. Diğer kasa için pek bilgiye sahip değilim ve güç kaynağı tatmin etmez gibi herhangi bir bilgi yok neticede videolardan bakabileceğim yabancılar paylaşım yapmış ama yapmış işte o kadar
Güç kaynağı Aigo. Hazır sistemde değilse alınmaması gereken bir psu.
Ryzen 3 3100 sipariş ettim kargo süresi uzun ama güvenilir.Elmacık satıcısı hep ucuz fiyatla dikkatimi çekiyor n11 olsun trendyol üzerinden olsun sizce güvenilir mi ?
Ryzen 3 3100 sipariş ettim kargo süresi uzun ama güvenilir.
R5 5600x çıktı hocamHerhangi bir bütçe hazırlanmamıştır.
İşlemci : AMD 5 5600 çıkışını bekliyorum.
Anakart : MSI B550 Tomahawk
Ekran kartı : Sapphire 5500 xt 8 Gb
Kasa : ?
Psu : ?
.
.
Monitör : Msı 144 hz.
Bu doğrultuda Msı kasa önerisi ve güç kaynağı olarak ne almalıyım.
Ek olarak marka takıntısı yok Bu kasayı bile düşünüyorum
ilginize şimdiden teşekkürler.
İmzama bakabilirsin. Pek gülmüyor.Bu süreçte fazla şey etmemek gerekir cidden 27 kasımda patik şiparişi verdim daha kargoya verilmedi Dış macunu verdim aynı zamanda daha kargoya verilmedi ondan kargo süresi benim için aslında pek önemli olmuyor. Bazen kargo'da iken ürünlerim kayboldu uğraşıp durdum saçma bir döngü olmadığı sürece geç gelsin sağlam gelsin.
Bilgilendirme için teşekkürler ederim. Güle güle kullanın bu arada
Özellikle beyaz modelini çok beğeniyorum. Güle güle kullan. Tek bildiğim eksi yanı fanlar biraz tıkırtı yapabiliyormuş.Kanka ben 800tl ye 4 fanlısını aldım itopya dan. Geçen hafta egzoz fansız olanı 730 TL idi
R5 5600x çıktı hocam
Özellikle beyaz modelini çok beğeniyorum. Güle güle kullan. Tek bildiğim eksi yanı fanlar biraz tıkırtı yapabiliyormuş.
Ya hocam bütçeyi biraz daha ortalayın kart baya düşük kalıyor
İmzama bakabilirsin. Pek gülmüyor.
RAM' lere talibim derken Ne istiyorsunuz yani?Doğru Ustad 3200 TL ile çıkmıştı ama ben R5 5600 bekliyorum bilgilendirme için teşekkürler ederim. 3200 verecek kadar zengin olamadım daha 5600 içinde şartları zorluyorum
Bende beyazını tav olmuştum sonradan öyle kaldı tren kaçınca tekrar binemiyorsun ustad daha gelmez o 720 800 TL'lik fiyatlar
Kart hediye olarak geldi yapabileceğim bir döngü yoktu belki ilerleyen zamanda satıp ona göre bir upgrade yapabilirim 6000'ler tam oturunca
Ustad Ramlerine talibim boşversene parça uyumları ve sistem ahenkle dans ediyor. Daha iyisi olur inşallah.
RAM' lere talibim derken Ne istiyorsunuz yani?