Herkse merhaba yakın zaman da msi katana i9 rtx 4070 laptop aldım. İkinci M2 yuvasına ssd takmak istiyorum fakat sabitlemek için vida yuvası yok ve silgiye benzer bir tarafı yapışkan garip bişey var. Nasıl sabitleyecegim konusunda fikri olan varmı?
Bilgisayarın marka modelini internete yaz kılavuzunda vidanın ölçüleri vardır yarın gidip bi bilgisayarcıdan vida iste verirler sabitlersin oraya. Sabitlemeyince çıkıyor yerinden.Herkse merhaba yakın zaman da msi katana i9 rtx 4070 laptop aldım. İkinci M2 yuvasına ssd takmak istiyorum fakat sabitlemek için vida yuvası yok ve silgiye benzer bir tarafı yapışkan garip bişey var. Nasıl sabitleyecegim konusunda fikri olan varmı?
Hocam o silgiye benzer dediğin şey termal ped ssdnin ısınmasını vs. önlüyor koymaları iyi olmuş. Vida alabilirsin ölçülerini vs iste bilgisayarcıdan vs. al. ssd yi taktınız mı algıladı mı cihaz sıkıntı çıkarmadıysa soket kullanıma açıksa termal bantlardan alın çok sıkmayacak şekilde bantlayın veya vida alıp öyle kullanın ssdiyi ilk haliyle bırakırsanız problem olabilirHerkse merhaba yakın zaman da msi katana i9 rtx 4070 laptop aldım. İkinci M2 yuvasına ssd takmak istiyorum fakat sabitlemek için vida yuvası yok ve silgiye benzer bir tarafı yapışkan garip bişey var. Nasıl sabitleyecegim konusunda fikri olan varmı?
Vida problem değil vidanın gireceği yuva yok galiba çift taraflı bant kullanacağımBilgisayarın marka modelini internete yaz kılavuzunda vidanın ölçüleri vardır yarın gidip bi bilgisayarcıdan vida iste verirler sabitlersin oraya. Sabitlemeyince çıkıyor yerinden.
Termal pad değil hocam tamamen işlevsiz bi parça ne altına ne üstüne koyulmuyorHocam o silgiye benzer dediğin şey termal ped ssdnin ısınmasını vs. önlüyor koymaları iyi olmuş. Vida alabilirsin ölçülerini vs iste bilgisayarcıdan vs. al. ssd yi taktınız mı algıladı mı cihaz sıkıntı çıkarmadıysa soket kullanıma açıksa termal bantlardan alın çok sıkmayacak şekilde bantlayın veya vida alıp öyle kullanın ssdiyi ilk haliyle bırakırsanız problem olabilir
Yuvanın fotoğrafını atabilir misin ? belki küçük ssd ler içindir.Vida problem değil vidanın gireceği yuva yok galiba çift taraflı bant kullanacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Termal pad değil hocam tamamen işlevsiz bi parça ne altına ne üstüne koyulmuyor
Topladım kasayı ama görüntü mevcut zaten boş altı. Araştırdığım kadarıyla üretim hatası youtube de aynı şekilde videolar mevcut.Yuvanın fotoğrafını atabilir misin ? belki küçük ssd ler içindir.