Neler Yeni

MSI KATANA 17 VS HP OMEN 17

Zethes666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
HÜSEYİN
Bütçe
70000
Arkadaşlar çok kararsız kaldım. Hp omen 17 de kronik sorun var diyorlar. Touchpad tıkırtı sesi ve ekranda ışık hüzmesi sorunu olduğu söyleniyor. Msı katana 17 de güzel cihaz ama kararsızım konu hakkında cihazın kullanıcıları bilgi verirse sevinirim
1000038380.jpg

Zethes666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
HÜSEYİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu güncel

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,761
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
17.3 şart mı, neden asus rog veya msi vector falan düşünmediniz?

Zethes666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
HÜSEYİN
Bu fiyatlara hangi modeli önerirsiniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam da bunu yazma geldim.
Ryzen işlemcili olması ve 32 Ram olması tercihen hangi modelleri önerirsin

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,761
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Hocam sizin baktıklarınızın linkini atarsanız daha iyi kıyas yapabiliriz. Tavsiyem ram işine fazla takılmamanız, işlemi -ekran kartı- marka ve model üçlüsüne bakmanız. Ram, ssd sonradan takviye edilebilir ama bunlar değiştirilmiyor.

Zethes666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
HÜSEYİN
Hocam sizin baktıklarınızın linkini atarsanız daha iyi kıyas yapabiliriz. Tavsiyem ram işine fazla takılmamanız, işlemi -ekran kartı- marka ve model üçlüsüne bakmanız. Ram, ssd sonradan takviye edilebilir ama bunlar

Bayadır piyasayı bilmiyorum 10 sene sonra ilk defa bilgisayar alıyorum bunları önerdiler farklı markalar da olur ısınma olmasın render ve oyun için alcam kesinlikle sorun çıkarmayacak bir Cihaz arıyorum 65 70 kadar çıkabilirim

Farex

80+ Silver

Ryzen olunc ane oluyor tma olarak? Ben ryzen laptop da kullandım ısı ahricinde bir artısı yok merak etme render da falan özellikle alptoplarda çok geride kalıyor ben şuan msı vector 17 hx i9-13980hx ve rtx4090 lı laptobumu aktif kullanıyorum ayrıyeten omen 17 i9-13900hx rtx4080 ve dell g15 rtx3050 li i5-13450hx var sence ben neden intel tercih ediyorum merak edersen sor.

Bu arada paran yeterse ve eğer ekran paneli 2k şart falan demezsen bunu al bu özellikte başka laptop yok.

Hocam sizin baktıklarınızın linkini atarsanız daha iyi kıyas yapabiliriz. Tavsiyem ram işine fazla takılmamanız, işlemi -ekran kartı- marka ve model üçlüsüne bakmanız. Ram, ssd sonradan takviye edilebilir ama bunlar değiştirilmiyor.
Sence önerdiğim cihaz türkiye fiyatına göre emsalsiz mi ben tam tr piyasasına hakim değilim yanlış olursa düzelt.

Son düzenleme:

Zethes666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
HÜSEYİN
Ryzen olunc ane oluyor tma olarak? Ben ryzen laptop da kullandım ısı ahricinde bir artısı yok merak etme render da falan özellikle alptoplarda çok geride kalıyor ben şuan msı vector 17 hx i9-13980hx ve rtx4090 lı laptobumu aktif kullanıyorum ayrıyeten omen 17 i9-13900hx rtx4080 ve dell g15 rtx3050 li i5-13450hx var sence ben neden intel tercih ediyorum merak edersen sor.

Bu arada paran yeterse ve eğer ekran paneli 2k şart falan demezsen bunu al bu özellikte başka laptop yok.

Sence önerdiğim cihaz türkiye fiyatına göre emsalsiz mi ben tam tr piyasasına hakim değilim yanlış olursa düzelt.
Cihaza çok olumsuz yorum yazılmış farklı bişey bakıyorum iyi bir Cihaz olsun

Zethes666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
HÜSEYİN
Nerede okudun gördün? kendim bizzat kullanıyorum hadi onu geç reddit de bile neredeyse sorun yaşayan yok yani bana kaynağını atar mısın?
Hocam satıcı sayfasında yorumlar çok negatif bir kaç siteye daha baktım alan iade ettim diyor satıcı kaynaklı olabilir

Farex

80+ Silver
Hocam satıcı sayfasında yorumlar çok negatif bir kaç siteye daha baktım alan iade ettim diyor satıcı kaynaklı olabilir
Ben kendim bizzat yaşadım bazen iade olan ürünleri tekrar ambalajlayıp satan satıcı mı dersin ikinci el kullanılmış ürünü satan satıcı mı dersin var ve denk geldim dediğim gibi normal şartlarda reddit de bile bulamıyorsan o cihaz iyi bir cihazdır.

PNSHER

80+ Bronze
Arkadaşlar çok kararsız kaldım. Hp omen 17 de kronik sorun var diyorlar. Touchpad tıkırtı sesi ve ekranda ışık hüzmesi sorunu olduğu söyleniyor. Msı katana 17 de güzel cihaz ama kararsızım konu hakkında cihazın kullanıcıları bilgi verirse sevinirim Alıntıyı görüntüle
Işık hüzmesi var diye bahsedilen sorun IPS ekrana sahip tüm laptopların temel sorunudur. Tamamen şansınıza bağlı az veya çok olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,196
Üyeler
161,251
Son üye
Fktahsin
Top Bottom