Arkadaşlar çok kararsız kaldım. Hp omen 17 de kronik sorun var diyorlar. Touchpad tıkırtı sesi ve ekranda ışık hüzmesi sorunu olduğu söyleniyor. Msı katana 17 de güzel cihaz ama kararsızım konu hakkında cihazın kullanıcıları bilgi verirse sevinirim
Hocam sizin baktıklarınızın linkini atarsanız daha iyi kıyas yapabiliriz. Tavsiyem ram işine fazla takılmamanız, işlemi -ekran kartı- marka ve model üçlüsüne bakmanız. Ram, ssd sonradan takviye edilebilir ama bunlar değiştirilmiyor.
Hocam sizin baktıklarınızın linkini atarsanız daha iyi kıyas yapabiliriz. Tavsiyem ram işine fazla takılmamanız, işlemi -ekran kartı- marka ve model üçlüsüne bakmanız. Ram, ssd sonradan takviye edilebilir ama bunlar
Bayadır piyasayı bilmiyorum 10 sene sonra ilk defa bilgisayar alıyorum bunları önerdiler farklı markalar da olur ısınma olmasın render ve oyun için alcam kesinlikle sorun çıkarmayacak bir Cihaz arıyorum 65 70 kadar çıkabilirim
Ryzen olunc ane oluyor tma olarak? Ben ryzen laptop da kullandım ısı ahricinde bir artısı yok merak etme render da falan özellikle alptoplarda çok geride kalıyor ben şuan msı vector 17 hx i9-13980hx ve rtx4090 lı laptobumu aktif kullanıyorum ayrıyeten omen 17 i9-13900hx rtx4080 ve dell g15 rtx3050 li i5-13450hx var sence ben neden intel tercih ediyorum merak edersen sor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada paran yeterse ve eğer ekran paneli 2k şart falan demezsen bunu al bu özellikte başka laptop yok.
Hocam sizin baktıklarınızın linkini atarsanız daha iyi kıyas yapabiliriz. Tavsiyem ram işine fazla takılmamanız, işlemi -ekran kartı- marka ve model üçlüsüne bakmanız. Ram, ssd sonradan takviye edilebilir ama bunlar değiştirilmiyor.
Ryzen olunc ane oluyor tma olarak? Ben ryzen laptop da kullandım ısı ahricinde bir artısı yok merak etme render da falan özellikle alptoplarda çok geride kalıyor ben şuan msı vector 17 hx i9-13980hx ve rtx4090 lı laptobumu aktif kullanıyorum ayrıyeten omen 17 i9-13900hx rtx4080 ve dell g15 rtx3050 li i5-13450hx var sence ben neden intel tercih ediyorum merak edersen sor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada paran yeterse ve eğer ekran paneli 2k şart falan demezsen bunu al bu özellikte başka laptop yok.
Ben kendim bizzat yaşadım bazen iade olan ürünleri tekrar ambalajlayıp satan satıcı mı dersin ikinci el kullanılmış ürünü satan satıcı mı dersin var ve denk geldim dediğim gibi normal şartlarda reddit de bile bulamıyorsan o cihaz iyi bir cihazdır.
Arkadaşlar çok kararsız kaldım. Hp omen 17 de kronik sorun var diyorlar. Touchpad tıkırtı sesi ve ekranda ışık hüzmesi sorunu olduğu söyleniyor. Msı katana 17 de güzel cihaz ama kararsızım konu hakkında cihazın kullanıcıları bilgi verirse sevinirim Alıntıyı görüntüle