LegendForce
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
eğer düzelttilerse o zaman tamamf15 ve 2022 den eski tuflarda ısınma problemi vardı
eğer düzelttilerse o zaman tamamf15 ve 2022 den eski tuflarda ısınma problemi vardı
bu arada bu kullandığınız uygulamanın veya sitenin ismini verebilirmisiniz? yararlı bir şeye benziyoriş kısmında 140w nin tamamını kullanabiliyor + olarak farklarıyla ilgili böyle birşeye rastladım
Alıntıyı görüntüle
özelleştirme ile kaç gb rami var vs. seçebiliyorsunuzbu arada bu kullandığınız uygulamanın veya sitenin ismini verebilirmisiniz? yararlı bir şeye benziyor
bir kaç sitede baktım fakat özelleştirme yapamıyorum sanırım ama bende geldikten sonra ram ve ssdyi yükseltmeyi planlıyorumMSI Katana A15 AI (2024) vs Asus TUF Gaming A15 (2024): which is better? | NR
We put the MSI Katana A15 AI (2024) to the test against the Asus TUF Gaming A15 (2024) to find out which laptop is best for you.nanoreview.net
özelleştirme ile kaç gb rami var vs. seçebiliyorsunuz
Kaçırılmaması gereken cok iyi bir laptopForumda daha önce konusunu açmıştım fakat olumsuz yönde yorumlar gelmişti (genelde soğutma sistemi ile ilgili) şimdi fiyatı çok iyi geldi anlayan hocalarım cevabını ve nedenini yazarsa çok sevinirim. (Şuan 2024 versiyon Asus Tuf A15 düşünüyorum ryzen 9 8945H RTX 4070 16gb ram 512 ssd, fiyatı 50k civarı)
bunun amdlisi alsak nasil olurKaçırılmaması gereken cok iyi bir laptop
Dostum o laptop 9 Ağustos da iyiydi.bunun amdlisi alsak nasil olur
hocam pili iyi gider donanimi destegi nasildir servisi iyi diye biliyorum aldimmi kafam rahT etsin uzun yillar kullanmak istiyorumDostum o laptop 9 Ağustos da iyiydi.
Amd li bir model istiyosan şunu öneririm
fiyatlar inermi sence kasim ayindaDostum o laptop 9 Ağustos da iyiydi.
Amd li bir model istiyosan şunu öneririm
Attığım Victus'un pili 83wh, gayet yeterli.hocam pili iyi gider donanimi destegi nasildir servisi iyi diye biliyorum aldimmi kafam rahT etsin uzun yillar kullanmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyatlar inermi sence kasim ayinda
inceleme videosuAttığım Victus'un pili 83wh, gayet yeterli.
Kasım ayında birçok site kampanya yapar ama fiyatlar şu anki gibi olur. Kasım'a kadar bu laptoplar ciddi zam yer.
Şu an bile geçen hafta 25k'ya satılan lenovo loq modeli 28k oldu.
hocam klavyesi kotu diyorlar birde ekrani iyi kalibre edilmedigi soyleniyorAttığım Victus'un pili 83wh, gayet yeterli.
Kasım ayında birçok site kampanya yapar ama fiyatlar şu anki gibi olur. Kasım'a kadar bu laptoplar ciddi zam yer.
Şu an bile geçen hafta 25k'ya satılan lenovo loq 15IAX9 modeli 28k oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inceleme videosu