msi live update üzerinden bios update i

magzone

80+
Reaksiyon skoru
5
msi x 5570 a pro anakartım var bios update i yapmak istiyorum amd smart access memory özelliğini aktifleştirmek için bunun için msi live update yazılımı üzerinden indirme işlemini yapıyorum vve bilgisayarım kendiliğinden yeniden başlata giriyor fakat yeniden başladığında siyah ekran veriyor bidaha anakart pilini çıkar tak yaparak çözmem gerekiyor varmıdır bir çözümü ?

Niye oradan yapıyorsunuz ki? Bios güncellemesini indirip flash a atıp biostan kurun.

Live üzerinden değil usb at dosyayı msi da f12 yada f7 olması lazım bios güncellemeyi başlat.

Niye oradan yapıyorsunuz ki? Bios güncellemesini indirip flash a atıp biostan kurun.
usb üzerindende yapılıyor evet fakat usb üzerinden yapıncada bir sıkıntı çıkarsa direkt anakart gitmezmi live update üzerinden yapınca sorun olduğunda çözümünü biliyorum en azından ama usb den hiç yapmadım ne olacağını bilmiyorum
Post automatically merged:

bu arada dragon center livve update deil kusura bakmayın

usb üzerindende yapılıyor evet fakat usb üzerinden yapıncada bir sıkıntı çıkarsa direkt anakart gitmezmi live update üzerinden yapınca sorun olduğunda çözümünü biliyorum en azından ama usb den hiç yapmadım ne olacağını bilmiyorum
Post automatically merged:

bu arada dragon center livve update deil kusura bakmayın
Bu programı hiç bilmiyorum açıkçası. Ayrıca elektrik gitmediği sürece neden sıkıntı olsun ki?

Geri