4300tl ghosting problemi falan var mıAlınırım panel kalitesi iyi ne kadar şuan
Yok sanmıyorum bu bütçede rakipsiz diye biliyorum @Fantastiktürk4300tl ghosting problemi falan var mı
bu pixeller gözüküyor olayı nedir 27 inç 1080p de sorun olur da 25 inç sorun olur mu?Yok sanmıyorum bu bütçede rakipsiz diye biliyorum @Fantastiktürk
24 inç idealdir sıkıntı yaratmazbu pixeller gözüküyor olayı nedir 27 inç 1080p de sorun olur da 25 inç sorun olur mu?
anladım teşekkürler. AOC 24G4XE ve MSI MAG 256F arasında kalmıştım msi alıcam teşekkürler24 inç idealdir sıkıntı yaratmaz
Bu aoc modelinde şu sıralar kronik bi sorun var almayın derimanladım teşekkürler. AOC 24G4XE ve MSI MAG 256F arasında kalmıştım msi alıcam teşekkürler
msi alıyorum inşallah sorunla karşılaşmam biraz araştırdım çizik falan veya renkler cansız diyorlarBu aoc modelinde şu sıralar kronik bi sorun var almayın derim
Renk ayarı gerek onu yapan arkadaşlar var etiketliyim yardımcı olsunlar @ibrahimcanclmsi alıyorum inşallah sorunla karşılaşmam biraz araştırdım çizik falan veya renkler cansız diyorlar
çok teşekkürler yardımcı olduğunuz içinRenk ayarı gerek onu yapan arkadaşlar var etiketliyim yardımcı olsunlar @ibrahimcancl