furkanerenw
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Akakçede 10k civarı
QD modeli değilse her türlü Philips Evnia tercih ederim.
Ben de merak ediyorum. Zira düzgün bir incelemesi yok.Neden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
?
almadan once konu acarız kimse su var bu var demez aldıktan sonra bin tane olumsuz sey duyuyom goruyom, neden boyle yaMSI cihazlarda cok fazla dikey cizgilenme ve akabinde goruntunun gitmesi sorunu var yeni garantiden iade aldim internette baktigima gore msi'de yaygin problem model farketmeksizin rastladim. QD ise ve Garanti 3 sene ise alinabilir yine de.
Söyledikleri sorunların kronik olup olmadığinı bilmemize imkan yok. Diğer markalarda da oluyor.7699 n11 den dün aldım hala o fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
almadan once konu acarız kimse su var bu var demez aldıktan sonra bin tane olumsuz sey duyuyom goruyom, neden boyle ya
yarın geliyo bakalım sistemle birlikte ikisinide denicem hayırlısı, insallah problem cıkmaz ikisinde de.Söyledikleri sorunların kronik olup olmadığinı bilmemize imkan yok. Diğer markalarda da oluyor.
24G4X gibi bir durum olursa kronik olduğunu anlarız ki öyle bir şey yok su an.
Boş boş konular derken ?Mag değil bu model ve indirim falan yok boş boş konular
Bende MSI MAG 274QRF QD E2 aldım ve kullanıyorum. Bahsettiğin şeylerin hiçbiri yok çok güzel monitör ve internette ben bu modeli çok araştırdım neredeyse hiç şikayeti yok herkes beğenmişti aldım kullandım her şey çok güzel 2-3 gün önce 1 tane ölü piksel ve 1 tane sıkışmış piksel olduğunu farkettim. Normal her monitörde olabilicek bir şey ve bende amazondan aldığım için iade yapıp yenisini alacağım, yani senin bahsettiğin gibi bir şey yok.MSI cihazlarda cok fazla dikey cizgilenme ve akabinde goruntunun gitmesi sorunu var yeni garantiden iade aldim internette baktigima gore msi'de yaygin problem model farketmeksizin rastladim. QD ise ve Garanti 3 sene ise alinabilir yine de.
indirimsiz linkteki ve başlıktaki ürünü bir olmayan bomboş bir konuBoş boş konular derken ?