MSI MAG 274UPF Alınır mı?

melandre

80+
Reaksiyon skoru
6
4080 ekran kartı ile kullanmak için monitör arıyorum. 3d modelleme, render ve görselleştirme işlerim için kullanacağım. 4K olması gerekmiyor ama 4080 ekran kartına 4k alınır gibi yorumlar gördüm. Bu monitörü buldum. Düşünceleriniz nedir? Fiyatı daha aşağıda olup daha iyi performans gösterebilen mantıklı önerilerde de bulabilirsiniz. Eğer çok şart değilse 2K monitör önerisinde de bulunabilirsiniz.

aynı ekran kartı bende var . aynı monitör bende var o monitöre bakıp yazıyorum şuan fiyat performans için çok iyi. iyi ki almışım diyorum ben 2 ay önce 15 bine almıştım.

aynı ekran kartı bende var . aynı monitör bende var o monitöre bakıp yazıyorum şuan fiyat performans için çok iyi. iyi ki almışım diyorum ben 2 ay önce 15 bine almıştım.
Peki 4k çözünürlükte 144hz veriyor mu hocam? Çünkü bazı arkadaşlar 4k çözünürlükte 144hz alamadıklarını belirtmişler. Bir de display port mu hdmi kablosu mu kullanıyorsun? Kullandığın kablonun türü ve markasını da söyleyebilir misin ?

kutu içeriğinden dp kablosu çıkmıyor, hdmi ise 120hz verebiliyor. ben eski monitörümün dp kablosuyla kullanıyorum. eğer elinde dp yoksa monitörün yanında bi de dp kablosu siparişi ver

kutu içeriğinden dp kablosu çıkmıyor, hdmi ise 120hz verebiliyor. ben eski monitörümün dp kablosuyla kullanıyorum. eğer elinde dp yoksa monitörün yanında bi de dp kablosu siparişi ver
display port ile 4k çözünürlükte 144hz alabilir miyim? display port için link atabilir misiniz hocam

display port ile 4k çözünürlükte 144hz alabilir miyim? display port için link atabilir misiniz hocam
display port 1.4 versiyonu 4k 144 hz verir, bildiğim iyi bi model yok biraz araştırman lazım

Peki 4k çözünürlükte 144hz veriyor mu hocam? Çünkü bazı arkadaşlar 4k çözünürlükte 144hz alamadıklarını belirtmişler. Bir de display port mu hdmi kablosu mu kullanıyorsun? Kullandığın kablonun türü ve markasını da söyleyebilir misin ?
ben alıyorum almayanların sistemi değişiktir.

tabii ki display port. kutunun içinde display port çıkmıyor
onu biliyorum. bi ton display port var. hangisini kullanıyosun diyorum? kimisi var 4k da max 120hz destekliyo, kimisi var 4k da max 60hz destekliyo. kullanıcı olduğun için sorayım dedim de masallah agzından cımbızla laf alıyoruz

Geri