Neler Yeni

Çözüldü✓ Msi mag 275f monitör alınır mı

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Bekar
Bütçe
5000
itopya da indirimi kalkmıştı şimdi tekrar istediğim fiyata gelmiş msi monitör konusunda çoğu kişi tavsiye ediyor aklıma takılan bi durum var ekran renk diye bahsettikleri şey çoğu monitörde 16.7m iken bu msi modelinde 1.07milyar bu fark gerçekten iyi bişi mi almamı tavsiye eder misiniz
1731402533538.png
1731402569109.png

oEnesQlf

80+ Silver
itopya da indirimi kalkmıştı şimdi tekrar istediğim fiyata gelmiş msi monitör konusunda çoğu kişi tavsiye ediyor aklıma takılan bi durum var ekran renk diye bahsettikleri şey çoğu monitörde 16.7m iken bu msi modelinde 1.07milyar bu fark gerçekten iyi bişi mi almamı tavsiye eder misiniz Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Photoshop,video edit vs. yapıyorsan 1.07 milyar renk iyi baya,oyun için o kadar fark yok bende msi 256f var baya güzel bu arada oyun için alacaksan 27 inç önermem.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Photoshop,video edit vs. yapıyorsan 1.07 milyar renk iyi baya,oyun için o kadar fark yok bende msi 256f var baya güzel bu arada oyun için alacaksan 27 inç önermem.
hocam 27 inç kullanıyorum zaten suan monıtorun dıbınden bakan adam degılım onun ıcın pıksel sayma olayını ben yasamıyorum asus var bende her marka da farkli ise bu piksel dalgası bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

zamanında photoshop edit işleri yapıyordum ileri de yapıcagımı cok da sanmıyorum ama oyundansa yogunluklu olarak bişiler izlemek ve metin2 leri kontrol etmek için alıcam belkı arada pubg emulator veya arada valo atarım

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
itopya da indirimi kalkmıştı şimdi tekrar istediğim fiyata gelmiş msi monitör konusunda çoğu kişi tavsiye ediyor aklıma takılan bi durum var ekran renk diye bahsettikleri şey çoğu monitörde 16.7m iken bu msi modelinde 1.07milyar bu fark gerçekten iyi bişi mi almamı tavsiye eder misiniz Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bende bu ürünü alacağım. Buna da bakabilirsin. Pivot ve taksit olanağı çok iyi.

oEnesQlf

80+ Silver
hocam 27 inç kullanıyorum zaten suan monıtorun dıbınden bakan adam degılım onun ıcın pıksel sayma olayını ben yasamıyorum asus var bende her marka da farkli ise bu piksel dalgası bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

zamanında photoshop edit işleri yapıyordum ileri de yapıcagımı cok da sanmıyorum ama oyundansa yogunluklu olarak bişiler izlemek ve metin2 leri kontrol etmek için alıcam belkı arada pubg emulator veya arada valo atarım
Alabilirsiniz o zaman renkleri baya güzel

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
HOCAM 27 inç olsaydı düşünebilidim ama 24 bu sımdılık 27 de kararlıyım ve fiyat olarak mag 275f mantıklı gibi geliyor taksit seçenekleri de güzel
27 almışken bütçe varsa 2K üründe alabilirsiniz. 6800 civarına vardı yine hepsiburada'da.

Sezerinho10

80+ Bronze

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sizce 2k üstüne koyup 1080p yerine 2k almak daha mı mantıklı olur
Ben oyun için aldım. 24 bile bazen büyük geliyor. Ama 27 alınacaksa ve bütçe varsa ileriye dönük 2K alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
O senin ekran kartın ile alakalı bir durum. 2k video kalitesi gerçekten fark edilebilir bir seviyede. Tabi ekran kartı buna müsait ise.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Bekar
O senin ekran kartın ile alakalı bir durum. 2k video kalitesi gerçekten fark edilebilir bir seviyede. Tabi ekran kartı buna müsait ise.
şuanlık ekran kartı almıcam kendı ekran kartım var rog 1070 ama metın2 uzerıne sımdılık kullanacagım ıcın diğer bileşenlere yatırım yapıyorum ilerleyen zamanlarda ekran kartını da yükseltebilirim 2k yı rahat oynatıcak ekran kartı öneriniz var mıdır nvidia tarafında

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
şuanlık ekran kartı almıcam kendı ekran kartım var rog 1070 ama metın2 uzerıne sımdılık kullanacagım ıcın diğer bileşenlere yatırım yapıyorum ilerleyen zamanlarda ekran kartını da yükseltebilirim 2k yı rahat oynatıcak ekran kartı öneriniz var mıdır nvidia tarafında

4070S çok rahat oynatır 2k ve güzel bir model.

Top Bottom