Neler Yeni

Msi Mag 275QF vs Gamepower Sonic T80

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar fiyat olarak aynı kategoride değiller farkındayım ve bir şey gerçek olamayacak kadar güzelse öyledir, ama aradaki fark ne onu çözmeye çalışıyorum malzeme kalitesi ve marka dışında. aradaki 1.5 fiyat farkı benim için çok, gamepower alırsam ne kaybederim

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Onur
Markaya para vermenin manası yok, gamepower paneli herkes gibi yapan firmalardan alıyor. Özellik olarak gamepower çok daha iyi durumda. cd 300 nit yahu, el insaf MSİ.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Markaya para vermenin manası yok, gamepower paneli herkes gibi yapan firmalardan alıyor. Özellik olarak gamepower çok daha iyi durumda. cd 300 nit yahu, el insaf MSİ.
İşte kafamı en çok çelen 2 şeyden biri oydu, gamepower'ın ki hem 400 nit, hem de de anladığım kadarıyla daha geniş bir sRgb aralığına sahip ama son konudan anladığımı çok söyleyemem

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Onur
Sana şöyle söyleyeyim, benim param olsa net şu an onu alırım. 5700 TL alınacak en iyi monitor. Tek eksik yanları pivot olmaması ve hprlr eklemeleri. İncelemesini izledim. Gayet iyi. Tercih senin. Bütçen varsa hyperx armada 27 al.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Kerem Eldes
Hocam o fiyata 4k monitör buldum desem :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana şöyle söyleyeyim, benim param olsa net şu an onu alırım. 5700 TL alınacak en iyi monitor. Tek eksik yanları pivot olmaması ve hprlr eklemeleri. İncelemesini izledim. Gayet iyi. Tercih senin. Bütçen varsa hyperx armada 27 al.
Ayrıca o kadar bütçe çıkmaz ya, şeyi düşündüm ilerde birkaç ay sonra standını kendim değiştirmem mümkün olur mu bu monitör ile

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Onur
Hocam o fiyata 4k monitör buldum desem :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ayrıca o kadar bütçe çıkmaz ya, şeyi düşündüm ilerde birkaç ay sonra standını kendim değiştirmem mümkün olur mu bu monitör ile

Panel takabilirsin arkasında desteği var mı baksana.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Kerem Eldes

Sezerinho10

80+ Bronze

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Kerem Eldes
malzeme kalitesi zaten yeterli fiyat farkı , birisinde gtg birisinde mprt ms var
Mprt 1 ms 4-5 gtg ye geliyor biliyorum ama benim çok da önemsediğim bir nokta değil. Malzeme kalite farkını illaki bekliyorum ama destekliyorsa arkasına sağlam bir stand alıp ilerde kullanabilirim diye düşündüm

Sezerinho10

80+ Bronze
Mprt 1 ms 4-5 gtg ye geliyor biliyorum ama benim çok da önemsediğim bir nokta değil. Malzeme kalite farkını illaki bekliyorum ama destekliyorsa arkasına sağlam bir stand alıp ilerde kullanabilirim diye düşündüm
Şimdi 1.200 lira farkından kaçarsın yarın bi sıkıntı olsa 5 bin lirandan olursun ben şunu demiyorum msi'da sıkıntı olmaz monitör işi biraz şans ghosting , ölü pixel vs konusunda

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Sakinliğimizi koruyalıııııım :D. Öteki konuda görüştük hocam sizinle, dedipim gibi bugün monitörlerin fiyatk düşecek. 4.000 TL civarına sağlam bir monitör alabilirsiniz.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Kerem Eldes
Şimdi 1.200 lira farkından kaçarsın yarın bi sıkıntı olsa 5 bin lirandan olursun ben şunu demiyorum msi'da sıkıntı olmaz monitör işi biraz şans ghosting , ölü pixel vs konusunda
O konuda da haklısınız, muhatap bulmak zor olabilir... Biraz daha düşüneyim

Sakinliğimizi koruyalıııııım :D. Öteki konuda görüştük hocam sizinle, dedipim gibi bugün monitörlerin fiyatk düşecek. 4.000 TL civarına sağlam bir monitör alabilirsiniz.
4 bine 2k monitör bulursam zaten uçarım ben mutluluktan :ROFLMAO:

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
O konuda da haklısınız, muhatap bulmak zor olabilir... Biraz daha düşüneyim

4 bine 2k monitör bulursam zaten uçarım ben mutluluktan :ROFLMAO:
Pardon pardon hocam. MSI monitörü 275f olarak gördüm 🤣.

Top Bottom