Neler Yeni

Msi Mag 275QF vs Gamepower Sonic T80

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
farkları ne oluyor ki, ayrıca biri epey'de gamepower monitör için bu monitör 10 bit değil 8 bit yazmış. Yanlış bilmiyorsam gamepower ın dci p-3 sRgb cart curt değerleri daha iyi gözüküyor. Cidden anlamıyorum arada kaldım hangisi diye :/
Açıkcası farkları ne bilmiyorum. O monitöre kanınız kaynıyo gibi bi alıpmdeneyin hocam :D.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Kerem Eldes
Açıkcası farkları ne bilmiyorum. O monitöre kanınız kaynıyo gibi bi alıpmdeneyin hocam :D.
Ya kanımın kaynamasının sebebi çok ucuz olması da yani çöpe atabileceğim bir para da değil, 7 bin bile beni çok zorlar onu da biliyorum o yüzden elimi taşın altına koymama değer mi onu anlamaya çalışıyorum 🥹

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ya kanımın kaynamasının sebebi çok ucuz olması da yani çöpe atabileceğim bir para da değil, 7 bin bile beni çok zorlar onu da biliyorum o yüzden elimi taşın altına koymama değer mi onu anlamaya çalışıyorum 🥹
Hocam bence MSI ya da Lenovo tercihiniz olsun riske gerek yok. Önerilmeyen bir marka çünkü, ha şöyle de bir şey olabilir dediğim monitörleri alırsınız arıza açar bir şey olur oda şans işi biraz yani :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu monitörü alda rahatla dostum. Fiyatı da iyi düşmüş.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Kerem Eldes
Hocam bence MSI ya da Lenovo tercihiniz olsun riske gerek yok. Önerilmeyen bir marka çünkü, ha şöyle de bir şey olabilir dediğim monitörleri alırsınız arıza açar bir şey olur oda şans işi biraz yani :D.

Şu monitörü alda rahatla dostum. Fiyatı da iyi düşmüş.

bu arkadaşa yönelim gösterdim gibi 😅

Philips de iyi duruyor ;)
Bütçemi maalesef aşıyor 🥲

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Kerem Eldes
Oda iyi oda iyi. Onu da alabilirsin, kağıt üzerinde çok güzel.
Başka konuda genel monitörlerden anlayan bir arkadaş var son msi hakkında görüşünü alayım, muhtemelen legiondan iyi olur ama bütçemi çok aşmış olurum gibi gözüküyor. Gece gündüze doğru bir fark yoksa Lenovoya geçerim. Her şey için teşekkür ettim🙏

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Başka konuda genel monitörlerden anlayan bir arkadaş var son msi hakkında görüşünü alayım, muhtemelen legiondan iyi olur ama bütçemi çok aşmış olurum gibi gözüküyor. Gece gündüze doğru bir fark yoksa Lenovoya geçerim. Her şey için teşekkür ettim🙏
Hocam bir daha inceledim de hani göze çarpan tek noktası kontrast oranı fazla MSI'ın, Lenovo'da gayet dolu bir monitör içiniz ferah bir şekilde alabilirsiniz. Tekrar söylüyorum kağıt üzerinde bu dediklerim geçerli, kronik arızası var mı yok mu hiç bilmiyorum.

Rica ederim bu arada her zaman yardımcı olmaya çalışırım 😊, buralardayım.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eren n
Konudaki dragos 4k monitörün sahte 4k olduğunu kimse yazmamış gerçekten ilginç

Top Bottom