galeyanageldim
80+ Bronze
Hocam isolu yamalı windows kullanıyor musunuz. Ben isolu kurunca yazılım sorunları oluyordu bende deMsı Center yazılımı rezalet. Arada kendi kendine ayar bozuyor. Bir ara wifi durduk yere kayboldu. Driver zannettim ondan değilmiş. Yabancı forumlardan araştırdım statik elektrikten oluyormuş. Psunun fişini çekip kasanın powerına basıp statik elektriği boşaltınca wi fi geri geliyor. Bunu birkaç kez yaptı. Bir kez de kendi kendine firmware sildi (led kontrol fw).Son zamanlarda da ses sorunu yaşıyorum, ses çok tiz ve düşük çıkmaya başladı. Driverı kaldırınca normale dönüyor ama msı yazılımına entegre çalışan realtek ses ayar uygulaması yok oluyor. Hiç bir ayar yapamadığım için ses ham haliyle çıkıyor. Driverı kurduğumda uygulama geri geliyor ama düşük ve tiz ses olayı devam ediyor. Şimdi de uygulamadaki eq dahil hiç bir ayar çalışmamaya başladı. Bir türlü düzeltemedim kafam bozuldu gittim başka marka anakart aldım müsait zamanda söküp değiştirecem. Hadi wi fi neyse nadir olan bişey hemen düzeliyor ama yazılım sorunu bıktırdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açıklamada bahsettiğim sorunları yaşıyorum.